Fimpec työnantajana

Etsimme kokeneita ammattilaisia

#
Fimpec Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia projektinjohtopalveluita suuriin teollisuusinvestointeihin, liike- ja toimistorakentamiseen sekä julkisiin rakennus- ja infrahankkeisiin. Vuonna 2009 perustetun yrityksen toimipisteet sijaitsevat Jyväskylässä ja Helsingissä. Fimpecissä työskentelee tällä hetkellä noin 50 henkilöä.

Tarvitsemme lisää infrarakennuttamisen ammattilaisia

Sinulla on kokemusta ja näkemystä infrarakennuttamisesta ja halua oppia uutta? Haemme infrarakennuttamisen liiketoimintayksikköömme projektipäälliköitä ja valvojia.

Tarjoamme eturivin paikan mielenkiintoisiin ja haastaviin infrarakennuttamisen projekteihin ympäri Suomea. Pääset päällikön tai valvojan tehtävässä mukaan meidän uuteen, kasvavaan liiketoimintaamme.

Haemme osaavia ihmisiä, jotka istuvat Fimpecin koko ajan kasvavaan asiantuntijoiden joukkoon. Meitä on jo noin 50.

Hakemillamme ihmisillä voi olla erilaista koulutus- ja työtaustaa. Parhaiten menestyt, kun sinulla on muutaman vuoden kokemus infra-alalta. Sinulla on soveltuvaa teknistä koulutusta (DI, insinööri, rakennusmestari). Eduksi voidaan katsoa kokemus ratarakentamisesta tai päällystysprojekteista. Lisäksi edellytämme hyviä IT-valmiuksia ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.

Uusien osaajiemme ensisijaiset toimipaikat ovat joko Jyväskylässä tai Helsingissä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelosi sähköpostilla osoitteeseen jorma.paananen@fimpec.fi

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Jorma Paananen, puh. 0400 347 373


Etsimme timantinkovia rakennusalan ammattilaisia

Projekti-insinööri

Etelä-Suomen teollisuus- ja talonrakennuskohteisiin. Toimenkuva edellyttää matkustusvalmiutta ja potentiaalia kasvaa rakennus- tai projektipäällikön tehtäviin. Toimipaikka on Helsingin toimipiste.

Edellytämme sinulta

• insinöörin tai diplomi-insinöörin tutkintoa
• yhteistyökykyä ja pelisilmää
• englannintaitoa, muu kielitaito katsotaan eduksesi

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus sähköpostiosoitteisiin jarno.rannikko@fimpec.fi ja marko.makimartti@fimpec.fi