Ajankohtaiset

  • 1 (nykyinen)
  • 2
  • 3

Fimpec uutisissa

RAKENNUSLEHTI: BIOTUOTETEHTAAN RAKENTAMINEN LOPPUSUORALLA ÄÄNEKOSKELLA

Julkaistu 5.5.2017 Rakennuslehti

Rakennuslehti selvitti numerossa 16/2017, miten työt ovat sujuneet syksyllä valmistuvalla Äänekosken biotuotetehtaalla. Yksi jutun haastateltavista on hankkeen rakennuspäällikkö, Fimpecin toimitusjohtaja Pekka Salomaa.

Lue juttu kokonaisuudessaan


FIMPECIN PEKKA SALOMAA: ”TEOLLISUUSKOHTEISSA HYVÄ KYSYNTÄ RAKENNUTTAMISELLE”

Julkaistu 30.12.2016 Rakennuslehti

Fimpecin toimitusjohtajan Pekka Salomaan mukaan teollisuuskohteissa on hyvä kysyntä ulkopuoliselle rakennuttamiselle, koska yritysten omat rakennuttamisorganisaatiot ovat ohuet. ”Yritykset keskittyvät ydintekemiseensä. Ei niiden organisaatiossa välttämättä ole tarvittavaa erityisasiantuntemusta eikä resursseja hoitaa isoja investointiprojekteja”.

Lue juttu kokonaisuudessaan


LEIKKIMÖKISTÄ SELLUTEHTAASEEN – MANU RAKENTAA MITÄ VAIN

Julkaistu 11.09.2016 YLE

Aina, kun puhelin soi ja kutsu käy, Mauno Helander lähtee. Leipä on ollut kirjaimellisesti murusina maailmalla, työ on kuljettanut häntä kymmenissä maissa.

Lue juttu kokonaisuudessaan


BIOTUOTETEHTAAN RAKENTAJAT: RAKENNUSPÄÄLLIKKÖ PEKKA SALOMAA

Julkaistu 07.04.2016

Suurten teollisuusrakennusprojektien ammattilaiselle ei ole itsestään selvyys, että työpäivän jälkeen voi hurauttaa autolla puolessa tunnissa omaan kotiin. Metsä Groupin biotuotetehtaan rakennuspäällikkö Pekka Salomaalle pesti Äänekoskella onkin erityisen mieleinen.

Lue juttu kokonaisuudessaan


JÄTTITEHTAAN TAKANA MAAILMAN LUOKAN TIIMI

Julkaistu 10.06.2015 Äänekosken kaupunkisanomat, sivu 6

Projektijohtaja Merikallio on kuvaillut vetämäänsä tekijöiden joukkoa urheilumaailman termein maailman luokan tiimiksi, jolla on vankka kokemus suurten tehtaiden rakentamisesta ja laajoista projekteista.

Lue juttu kokonaisuudessaan


TUTUSTU BIOTUOTEHDASPROJEKTIN ORGANISAATIOON

Julkaistu 19.06.2014

Metsä Groupin biotuotetehdasprojektin johtajaksi on nimitetty Timo Merikallio. Projektiryhmän muut jäsenet ja heidän vastuualueensa ovat..

Lue juttu kokonaisuudessaan