Rakennustekniikan insinööri Henri Lähdesmäki on nimitetty Fimpec Oy:n operatiiviseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 7.12.2020 alkaen. Hänen vastuullaan ovat kustannusjohtamisen palvelut ja niiden kehittäminen sekä Etelä-Suomen rakennuttamispalvelut. Lisäksi Lähdesmäki osallistuu muun muassa myynnin ja IT:n kehittämiseen.

Lähdesmäellä on lähes 30 vuoden mittainen, monipuolinen kokemus myynti- ja johtotehtävistä suomalaisissa ja kansainvälisissä yrityksissä. Viimeksi ennen Fimpeciä hän työskenteli rakennusalan ohjelmistotalo Tocoman Oy:n toimitusjohtajana.

Fimpec Oy:n palvelukseen Lähdesmäki sanoo tulleensa mielenkiintoisessa vaiheessa. Yritys on kasvamassa ja kansainvälistymässä ja pystyy näin tarjoamaan asiakkailleen kiinnostavia ja hyödyllisiä palveluja.

”Tällaiselle bisneshenkiselle ihmiselle kyseessä on houkutteleva paikka, jossa uskon pääseväni hyödyntämään kokemustani ja osaamistani Fimpecin ja sen asiakkaiden eduksi. Lisäksi talo on täynnä todellisia rakennusalan huippuosaajia. Itse ajattelen, että yritys on tehnyt asiat hyvin, kun palvelumme tuottavat asiakkaillemme kilpailuetua ja tällaista asiakaslähtöistä kulttuuria haluan edistää ja vahvistaa Fimpecissä entisestään. Mahdollisuuksia tähän luovat esimerkiksi kustannusjohtamisen palvelumme, jotka tarjoavat rakennuttajille ja urakoitsijoille erityisen ja kehittyneen tavan kustannusten hallintaan.”

”Positiivisuutta ja yhteishenkeä säteilevä Lähdenmäki sopii Fimpecin joukkueeseen erinomaisesti. Hän vahvistaa erityisesti kustannushallinnan ja asiakasrajapinnan toimintaamme”, toteaa Fimpec Oy:n toimitusjohtaja Mikko Turunen.