Jyväskylän Kirittärien kausi päättyi kolmatta kertaa peräkkäin mestaruusjuhliin, kun se kukisti Manse PP:n otteluvoitoin 3–0.  Kolmannessa loppuottelussa 20.9. voitto tuli selvin 2–0 (4–0, 4–0) lukemin.

Fimpec Oy onnittelee koko Jyväskylän Kirittärien joukkuetta ja erityisesti pudotuspeleissä loistanutta kärkietenijä ja koppari Ella Korpelaa, joka on ollut Fimpecin kummipelaaja siitä saakka kun siirtyi pelaamaan Jyväskylään kolme vuotta sitten. Korpelan merkitystä mestarijoukkueelle osoittaa se, että hänet palkittiin tänä vuonna pudotuspelien arvokkaimpana pelaajana.

”Tuli yllätyksenä – en olisi arvannut, että tällaisen palkinnon saa, Oli vähän erilainen matka. Ennen kauden alkua ei edes tiedetty, päästäänkö pelaamaan. Mestaruus maistuu nyt ihan sika hyvältä”, Korpela iloitsi Ruudun haastattelussa.

Syitä valintaan löytyy esimerkiksi pudotuspelien tilastoista. Yhdeksässä pudotuspeliottelussa Korpela toi 18 juoksua ja onnistui kärkilyönneissään 52 kertaa 70 yrityksestä eli liki kolme kertaa neljästä. Tärkeän ensimmäisen kiinnityksen mestaruuteen Korpela ratkaisi supervuoron kunnarillaan.

Fimpec Oy:llä ja Jyväskylän Kirittärillä on kolmevuotinen, vuodet 2020–2022 kattava sponsorisopimus.