Fimpec Oy:n palvelut kattavat hankkeiden rakennuttamistehtävät hankesuunnittelusta takuuajan tehtäviin saakka.

Fimpec Oy:n palvelut kattavat hankkeiden rakennuttamistehtävät hankesuunnittelusta takuuajan tehtäviin saakka.

Suurimman hyödyn Fimpecin osaamisesta saa irti ottamalla meidät mukaan jo hankesuunnitteluvaiheessa. Silloin voimme hyödyntää parhaiten kokemustamme aiempien hankkeiden läpiviennistä.

Autamme myös löytämään jokaiseen hankkeeseen juuri siihen sopivat ratkaisut, kuten oikean urakkamuodon. Asiantuntijoillamme on kokemusta niin kokonaisurakoista, jaetuista urakoista, KVR-urakoista kuin muistakin urakkamuodoista.

Rakennuttamishankkeesta vastaa meillä aina nimetty asiantuntija, joka toimii tarvittaessa projektin rakennus-/projektipäällikkönä. Mikäli rakennushankkeen läpivienti edellyttää, tarjoamme myös projekti-insinöörin palvelut ja tarvittaessa kokoamme asiakkaan tueksi projektin koon ja osuutemme laajuuden vaatiman asiantuntijatiimin. Pienemmissä hankkeissa rakennus-/projektipäällikön tehtäviin voidaan yhdistää myös rakentamisen valvonta ja turvallisuusjohtaminen.

Työmaavalvontatehtävät ja turvallisuusjohtaminen ovat luonteva osa rakennuttamispalvelua

Työmaavalvontatehtävät ja turvallisuusjohtaminen ovat luonteva osa rakennuttamispalvelua

Rakennuttamishankkeiden yhteydessä suoritamme valvonta- ja turvallisuusjohtamisen tehtäviä hankkeen ja asiakkaan tarpeiden edellyttämässä mittakaavassa. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää myös talotekniikan rakennuttamisen ja valvonnan palvelut sekä teollisuuden hankkeissa asennusjohtamisen ja -valvonnan palvelut.

Kun asiantuntijoidemme vastaavat valvonnasta, huolehdimme siitä, että urakoitsijat suorittavat tehtäviään sopimusten ja aikataulujen mukaan, budjetoidusti ja sovitun laadun mukaisesti. Valvontatehtävissä seuraamme talonrakennustyön työmaavalvonnan tehtäväluetteloa RT 16-11121.

Rakennuttamisen palvelumme

Rakennuttamispalvelumme ovat käytettävissä niin toimitila- ja infrarakentamisessa kuin teollisuuden hankkeissakin. Hankkeiden läpiviennissä seuraamme HJR 12 tehtäväluetteloa sellaisenaan tai asiakkaan tarpeiden mukaisesti ottaen huomioon asiakaskohtaiset erityistarpeet. Rakennuttamistehtäviämme voivat olla muun muassa:

  • Hankesuunnitelman laatiminen
  • Projektisuunnitelman laatiminen
  • Suunnittelun hankinta ja kilpailutus
  • Suunnittelun valmistelu
  • Suunnittelun johtaminen ja ohjaus
  • Κustannusarviointi ja budjetointi
  • Rakentamisen valmistelu ja urakkakilpailun järjestäminen
  • Rakentaminen, ohjaus ja valvonta
  • Urakoiden vastaanotot ja takuuaikaan liittyvät tehtävät
  • Loppuraportti ja hankkeen yhteenveto

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Yhteystietomme