Ajattelemme Fimpecissä, että onnistunut infrarakentamisen hanke on asiakkaalle helppo ja vaivaton – ja toimimme sen mukaisesti.

Fimpec Oy:n infrarakennuttamisen palvelut kattavat kaiken hankesuunnittelusta, suunnitteluttamisesta ja päätösten valmistelusta projektien johtamiseen ja valvontatehtäviin. Olemme suunnittelusta ja urakoitsijoista riippumaton yritys, jonka asiantuntijoilla on laaja kokemus erilaisista infrahankkeista ja projektimalleista. Tarjoamme asiakkaillemme esimerkiksi seuraavia palveluja:

 • Projektinjohto
 • Urakka-asiakirjojen valmistelu
 • Urakan kilpailutus
 • Työmaavalvonta
 • Laadunvalvonta
 • Turvallisuuskoordinaattoritoiminta
 • Takuuajan velvoitteiden hoito

Voimme vastata infrarakentamisen hankkeesta kokonaisuutena, tai palveluitamme voidaan ottaa käyttöön erikseen projektin tarpeiden mukaan.

Työnjako sovitaan tapauskohtaisesti, mutta suurin hyöty osaamisestamme saadaan, kun toimimme asiakkaidemme edunvalvojana ja kumppanina koko hankkeen ajan. Silloin valvomme projektin aikana sen kustannuksia, aikatauluja, toteutusvaiheen laatua sekä turvallisuutta – ja teemme hankkeesta helpon ja vaivattoman asiakkaalle.

Tarjolla

kattavat palvelut

Hallussa

infrarakentamisen eri osa-alueet

Asiakkaidemme

edunvalvoja ja kumppani

Palvelemme infrarakennuttamisen eri osa-alueilla

Palvelemme infrarakennuttamisen eri osa-alueilla

Infrarakennuttamisen asiakkaitamme ovat Väylävirasto, ELY-keskukset, kaupungit ja kunnat sekä yritykset. Monien kanssa teemme jatkuvaa yhteistyötä ja olemme toteuttaneet yhdessä useita hankkeita. Palvelumme ovat käytettävissä infrarakentamisen eri osa-alueilla, kuten:

 • Tiet ja kadut
 • Liikennealueet
 • Radat
 • Taitorakenteet, kuten sillat, kanavat ja muut erikoisrakenteet
 • Päällysteet ja ajoratamerkinnät
 • Kunnallistekniikka
 • Kanavat
 • Tuulivoimapuistot

Palvelumme ovat käytettävissä sekä erillisissä infrahankkeissa että osana laajempia hankkeita, joihin kuuluu infrarakentamista. Fimpecistä saa myös teollisuuden ja toimitilojen rakennuttamiseen ja projektinjohtoon liittyvät palvelut, joten tarvittaessa voimme vastata suurtenkin hankkeiden rakennuttamisesta kokonaisuuksina.

Kaikki tarvittavat palvelut

Infrarakennuttamisen hankkeisiin Fimpec tarjoaa kaikki projektin onnistuneeseen läpivientiin tarvittavat palvelut tilaajan tarpeen mukaan.

Projektinjohtopalvelut

Projektinjohtopalvelut

Rakennuttaminen

Rakennuttaminen

Turvallisuusjohtaminen

Turvallisuusjohtaminen

Kustannusjohtaminen

Kustannusjohtaminen

Infrarakennuttamisen referenssejämme

Tutustu hankkeisiin, joita olemme olleet toteuttamassa.

Katuverkon korjausvelka -hanke

Katuverkon korjausvelka -hanke

Jyväskylä on niitä harvoja kuntia Suomessa, jotka ovat pystyneet vähentämään katuverkkonsa korjausvelkaa viime vuosina. Tämä on tapahtunut Katuverkon korjausvelka -hankkeen avulla, johon on osoitettu varat kaupungin käyttömenoista. Määrärahojen lisäksi korjausvelan […]

Vuonteensalmen silta

Vuonteensalmen silta

Vuonteensalmen siltahankkeessa rakennettiin teräsbetoninen kolmiaukkoinen (44+56+44 m) jännitetty jatkuva palkkisilta, jolla korvattiin vuonna 1933 valmistunut kapea, huonokuntoinen ja painorajoitettu ristikkosilta. Reilun 5 miljoonan euron hanke sisälsi sillan lisäksi noin kilometrin […]

Kimolan kanava

Kimolan kanava

Kimolan kanavahankkeessa Konniveden ja Iitin Pyhäjärven vanha uittokanava Pohjois-Kymenlaaksossa muutetaan ja korjataan veneilykäyttöön mittavassa infrahankkeessa, jossa yhdistyvät monet infrarakentamisen osa-alueet. 

Hietamankosken kalatie

Hietamankosken kalatie

Hietamankosken kalatie on rakentamisen näkökulmasta 125 metriä pitkä teräsbetoninen siltarakennelma, joka koostuu ala- ja yläaltaasta ja niiden välisestä pystyrako-osuudesta, jossa on tasaisin välimatkoin hitaamman virtaaman omaavia lepoaltaita. Erityistä haastetta hankkeelle […]

Kaikki referenssit

Kiinnostuitko? Kysy lisää.

Jorma Paananen

Liiketoimintajohtaja, infra

0400 347 373

jorma.paananen@fimpec.fi

Jorma Paananen