Kuluva vuosi on loppumaisillaan. Vuoden aikana on tapahtunut suuriakin muutoksia, kun Fimpecin omistajuuspohjaa vahvistettiin Helmet Capitalin tukemana. Toimintamme ei ole muuttunut ja uusimman työtyytyväisyyskyselyn valossa henkilöstömme tyytyväisyys on pysynyt korkeana. Olemme avoimella yhteistyöllä saavuttaneet yhtiön historian suurimman liikevaihdon.

Olemme osallistuneet kuluvan vuoden aikana asiakkaidemme merkittävien projektien johtamiseen niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Pitkään jatkuneet asiakassuhteet ovat luottamuksenosoitus henkilöstömme ammattitaidosta ja ammattimaisesta projektijohtamisesta. Tämä vahva kokemuksemme on vaikuttanut uusien asiakkaiden projektien menestykselliseen läpivientiin.

Meillä on ollut etuoikeus olla mukana toteuttamassa vastuullista liiketoimintaa. Asiakastoiminta on liiketoimintamme ydintä ja myös vuonna 2020 tulemme toimimaan ammattitaitoisesti ja vastuullisesti asiakkaidemme hyväksi. Viime vuosien tapaan lahjoitamme asiakaslahjoihin varattavan rahasumman Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

Mikko Turunen