Kuluva vuosi 2020 on lopuillaan ja vuosi on muodostunut varmasti erilaisemmaksi kuin meistä kukaan osasi ennalta odottaa. Koronapandemia on nostanut projektitoiminnassa henkilökohtaisen turvallisuuden ja terveyden vielä entistäkin korkeampaan asemaan. Fimpec on jatkanut kuluvan vuoden haasteista huolimatta vahvalla kasvupolulla, ja kotimaiset sekä kansainväliset hankkeet ovat nostaneet jälleen liiketoimintamme mittasuhteita.

Vuosi 2020 jää muistiin myös yhtiömme historiassa ensimmäisenä täytenä vuotena osana Smaragdus-konsernia. Projektinjohtopalvelut ovat myös koko konsernissa tulevina vuosina merkittävässä osassa. Kiitos asiakkaidemme pitkäjänteisen kehitystyön ja investointien sekä henkilöstömme sitoutuneen työtavan, olemme luoneet koko konsernille pohjaa myös tulevaisuuden onnistumisissa. Näitä odotuksia lähdemme yhdessä lunastamaan vuonna 2021.

Vastuullisuutemme ja asiantuntiuutemme asiakkaidemme hankkeissa on korostunut koronapandemian varjostaman vuoden aikana. Avoimuuden periaatteella ja sitkeällä työllä olemme onnistuneet kääntämään kuluvan vuoden haasteet kuitenkin vahvuuksiksemme.

Viime vuosien tapaan lahjoitamme asiakaslahjoihin varattavan rahasumman Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen tuki ry:lle.

Mikko Turunen