Kesän ja syksyn 2019 aikana työt Fimpecissä ovat aloittaneet:

  • DI Matti Alonen rakennuspäällikkönä vastuualueenaan teollisuusprojektit Keski-Euroopassa.
  • Ins. Ilari Palsola projekti-insinöörinä teollisuuden hankkeissa.
  • RI AMK Jani Suominen projektipäällikkönä infrahankkeissa.
  • LVI-teknikko Pauli Pirhonen projekti-insinöörinä / LVI-töiden valvojana talotekniikan hankkeissa.

Lisäksi aikaisemmin uutisoidusti Marko Mäkimartti on siirtynyt Fimpec Uruguay S.A:n toimitusjohtajaksi Teollisuuden liiketoimintajohtajan tehtävästä ja Jarno Rannikko Teollisuuden liiketoimintajohtajaksi rakennuttamisesta ja projektinjohdosta vastaavan operatiivisen johtajan tehtävästä.

”Nimitysten ja tehtävänmuutosten taustalla on toiminnan kasvu ja varautuminen tuleviin hankkeisiin. Olemme menestyksekkäästi lisänneet palveluita ja laajentanet toimintaa uusille asiakassektoreille. Yhtiön toiminnan juuret ja henkilöstön erityisosaaminen ovat metsä- ja energiateollisuuden investointiprojekteissa, mutta viimeisen kolmen vuoden aikana toimintaa on laajennettu toimitilarakennuttamiseen ja kiinteistökehitykseen sekä infrahankkeiden rakennuttamispalveluihin. ”

”Menestyksen takeena ovat asiakkaan tavoitteisiin sitoutunut huippuluokan henkilöstö ja pitkälle hiotut Lean-pohjaiseen toimintamalliin perustuvat palvelukonseptit. Näitä asiakkaat arvostavat ja ovat valmiit meiltä tilaamaan. Toivotamme uudet työntekijät tervetulleiksi alati kasvavaan joukkoomme”, summaa Fimpec Oy:n toimitusjohtaja Teppo Grén.