Building projects. Leading professionals.

Building projects. Leading professionals.

Fimpec Oy on kotimaisten ja kansainvälisten teollisuus-, kiinteistö- ja infrahankkeiden rakennuttamiseen ja projektinjohtoon erikoistunut yritys, jossa työskentelee yli 80 asiantuntijaa. Vuonna 2009 perustettu Fimpec on nykyään toimialansa johtavia yrityksiä.

Tähän olemme päässeet palvelemalla asiakkaitamme hyvin ja korostamalla työntekijöiden merkitystä. Olemme joustavasti toimiva yritys, jossa organisaatio on kasvusta huolimatta matala, ja koko henkilöstö osallistuu käytännön projekteihin ja asiakastyöhön.

Ammattitaitoisen, sitoutuneen henkilöstömme toiminta perustuu Lean-pohjaisiin palvelukonsepteihin. Käytössämme on myös Fimpec Oy:n oma integroitu projektintoteutusmalli, Fimpec IPD (Integrated Project Delivery), jonka keskeinen idea on, että olemme rakennusprojektissa kiinteä osa tilaajan organisaatiota. Yrityksellemme on myönnetty ISO 9001:2015 -sertifikaatti rakennuttamiseen ja projektinjohtopalveluihin.

Fimpecin tarina

Fimpecin tarina

Fimpec Oy perustettiin vuonna 2009, kun kuusi kokenutta rakennusalan ammattilaista päätti yhdistää osaamisensa. Yritys on tullut tunnetuksi ennen kaikkea teollisuuden suurista investointihankkeista, mutta alusta saakka se on vastannut myös lukuisista erityyppisten toimitilojen rakennuttamis- ja valvontahankkeista. 2010-luvun jälkimmäiseltä puoliskolta lähtien kiinteistöliiketoiminnan merkitys on kasvanut jatkuvasti.

Fimpecin toiminta on laajentunut myös kokonaan uusille alueille. Vuoden 2016 aikana mukaan tulivat infrarakennuttaminen ja talotekniikka. Kymmenessä vuodessa niin henkilöstön määrä kuin liikevaihtokin ovat moninkertaistuneet ja yritys hakee kasvua jatkossakin. Tähän liittyi vuoden 2019 alussa tehty omistusjärjestely, jossa alkuperäiset omistajat myivät yrityksen Smaragdus-konsernille.

Lue lisää

Fimpec lukuina

Fimpec lukuina
Fimpec lukuina

Tahtotila

Onnistuneiden projektien kautta menestykseen.

Asiakaslupaus

Takaamme parhaan kustannustietoisen edunvalvonnan asiakkaidemme hankkeisiin.

Toimintaperiaate

Toimintamme perustuu asiakkaidemme tuntemiseen ja hankekohtaisesti valittavaan projektinjohtomalliin.

Arvot

Osaamisen
yhdistäminen

Projekteissa osaamisen yhdistäminen työntekijöiden ja yhteistyökumppanien kanssa asiakkaidemme eduksi on toimintamme tärkeä tukipilari. Osaamista pidämme yllä yrityksen ja henkilöstön jatkuvalla kehittämisellä ja uudistumisella.

Avoimuus ja
luottamus

Toimintamme on läpinäkyvää asiakkaisiin, henkilöstöön ja muihin sidosryhmiin päin. Avoimuus ja luottamus on toimintamme pohja, joka luo kehittymiselle ja haasteista suoriutumiselle otollisen ilmapiirin sekä auttaa reagoimaan muutoksiin ajoissa.

Haasteista
suoriutuminen

Haasteista suoriutuminen on työtämme ja osa projektien onnistunutta toteutusta. Tarjoamme henkilöstöllemme ja asiakkaillemme välineet onnistumiseen osaamista yhdistämällä sekä korostamalla avoimuutta ja keskinäistä luottamusta. Kenenkään ei tarvitse kohdata haasteita yksin.


Vastuullisuus

Vastuullisuus on toimintamme keskiössä. Haemme aina asiakkaan ja henkilöstömme kannalta kestäviä ratkaisuja sekä huolehdimme henkilöstömme ja muiden vastuullamme olevien työturvallisuudesta ja hyvinvoinnista.

Toimialat

Teollisuus

Teollisuus

Kiinteistöt

Kiinteistöt

Infra

Infra