Fimpec Consulting – energiakonsultointia ja tukea puhtaaseen siirtymään

Palvelusta

Fimpecin konsultointipalvelut – Fimpec Consulting on asiakkaidemme ylimmän johdon päätöksenteon tukena puhtaaseen siirtymään liittyvissä kysymyksissä. Vahvuutemme on energia- ja teollisuuden alalla toimivien yhtiöiden energiakonsultointi kohti puhtaampaa, joustavampaa ja kustannustehokasta energiajärjestelmää.

Puhtaassa siirtymässä autamme asiakkaitamme strategisissa kysymyksissä, markkinoiden muutoksen ja teknologian kehityksen ymmärtämisessä sekä määrittämällä askeleet, joilla yritys pääsee tavoitteisiinsa ja tekee oikeat investoinnit.

Tarjoamme asiakkaillemme syvällistä ymmärrystä sekä asiantuntevaa, riippumatonta neuvontaa Kokonaisuuden ymmärtämisen lisäksi tunnemme juuri ne alueet, joissa tiedon tarve on tällä hetkellä suurinta: systeemi-integraatio ja älykkäät energiajärjestelmät, hiilineutraalisuus, vetytalous ja vetyarvoketju, Power-to-X-ratkaisut, tuuli- ja aurinkovoima, energiavarastot, sähkö- ja joustomarkkinat, lämpö- ja jäähdytysmarkkinat sekä teollisuuden energiaratkaisut.

Numeroita meistä

Asiantuntijoita noin

20

Syvällistä osaamista, kokemuksen tuomaa ymmärrystä ja ennakkoluulotonta asennetta.

Erikoistumisalueemme

1

Puhtaan siirtymän muutosympäristö, erityisesti murroksessa oleva energiamarkkina ja sen tarjoamat mahdollisuudet, joita autamme hyödyntämään.

Korkeakoulututkinto

82

prosentilla konsultoinnin asiantuntijoistamme. Loput ovat diplomityön tekijöitä.

Tarjoamamme palvelut

Konsultointi

Näin Toimimme

Haluamme ylittää odotukset jokaisessa projektissa

Liikkeenjohdon konsulteillamme on syvällistä tietämystä ja näkemystä eri energiaratkaisuista ja -teknologioista, energiamarkkinoista ja -liiketoiminnasta sekä puhtaan siirtymän tarjoamista mahdollisuuksista. Poikkeuksellista osaamista meillä on vetytaloudesta ja sen arvoketjun ymmärtämisestä uusiutuvasta energiasta kaukolämpöön ja vedyn jatkojalosteisiin. Konsultointipalvelumme on suunnattu kaikille energiaintensiivisten alojen yrityksille.

Työssämme olemme asiantuntevia, ammattitaitoisia ja joustavia. Osaamme ja olemme valmiita myös heittäytymään ja löytämään asiakkaidemme kanssa aivan uusia mahdollisuuksia. Haluamme asiakkaidemme kokemuksen jokaisesta projektista olevan, että Fimpec ylitti odotukset ja kanssamme oli helppo tehdä töitä. Panostamme myös siihen, että meidät tunnetaan ketteryydestä ja innovatiivisesta kädenjäljestä.

Konsultointi­palvelut ovat käytössä näillä toimi­aloillamme

Vety

Palvelukokonaisuus Konsultointi, Suunnittelu, Projektinjohto & rakennuttaminen

Puhdas energia

Palvelukokonaisuus Konsultointi, Suunnittelu, Projektinjohto & rakennuttaminen

Kirjoituksia aiheesta

Jakso 9: Yhteis­työllä vetyta­loudesta Suomelle kestävää kilpailu­kykyä

Vieraana Gasgridin vetykehityksen johtaja Sara Kärki. Kumppanit-podcastin kauden 2024 ensimmäisessä jaksossa tartutaan huippuajankohtaiseen aiheeseen eli vetytalouteen. Hostaaja Maiju Hirvikallion kanssa Suomellekin erittäin tärkeästä asiasta on keskustelemassa kaasun siirtoverkkoyhtiön Gasgridin visionäärinen vetykehityksen johtaja ja European Hydrogen Backbone (EHB) -ryhmän puheenjohtaja Sara Kärki. Mukana on myös Fimpecin liikkeenjohdon konsultoinnin vetyasiantuntija DI Julius Stenius, jonka arkipäivää ovat vetyprojektien […]

Ota meihin yhteyttä

Panu Rahikka

toimitusjohtaja,
Fimpec Consulting Oy

KONSULTOINTIPALVELUT

panu.rahikka@fimpec.com

+358 44 090 4266

Kreetta Manninen

Energiakonsultoinnin johtaja

KONSULTOINTIPALVELUT

kreetta.manninen@fimpec.com

+358 40 137 4362

Ville Kirjonen

johtava konsultti, energiakonsultointi

KONSULTOINTIPALVELUT

ville.kirjonen@fimpec.com

+358 400 442 109