Rakennetun ympäristön ymmärtäjä

Yleiskatsaus

Rakennetun ympäristön ratkaisuissa Fimpec keskittyy käyttäjäomistajien ja sijoittajien kiinteistöhankkeisiin sekä infrarakennuttamiseen. Niissä pystymme palvelemaan ja auttamaan asiakkaitamme projektin kaikissa vaiheissa. Suurin hyöty meistä saadaan, jos olemme mukana jo hankkeen varhaisessa vaiheessa, jolloin tehdään kustannusten ja läpiviennin kannalta tärkeimmät ratkaisut.

Kiinteistöhankkeissa palvelumme on suunnattu erityisesti korkeatasoiseen rakentamiseen sekä uudisrakennus- että peruskorjauskohteissa. Erityistä osaamista meillä on energiatehokkuuden parantamisessa. Infrarakennuttamisen palvelumme ovat käytettävissä liikenneväylien, vesistörakentamisen ja energia-alan kohteissa. Niissä erityistä osaamistamme ovat taitorakenteet.

Miksi FImpec

Meiltä saat kaikki palvelut projektin läpivientiin ja rakennuttamiseen

Rakennetun ympäristön hankkeisiin pystymme tarjoamaan kaikki projektin läpivientiin ja rakennuttamiseen tarvittavat palvelut tilaajan tarpeen mukaan. Organisaatiostamme löytyy asiakkaidemme tueksi tarvittavat projektinjohtohenkilöt, asiantuntijat ja valvojat onnistuneen projektin valmisteluun, suunnittelun johtamiseen, urakoiden kilpailuttamiseen, rakennuttamiseen ja valvontatehtäviin. Hankkeista voimme vastata kokonaisuutena tai palveluitamme voidaan käyttää erikseen projektin tarpeiden mukaan

Hankkeiden toteuttamisessa emme rajoitu mihinkään tiettyyn malliin, vaan etsimme aina parhaan mahdollisen toteutustavan, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita ja auttaa saavuttamaan projektille asetetut tavoitteet. Erityisenä vahvuutena meillä on mahdollisuus hyödyntää Fimpecin mittavaa kokemusta teollisuuden ja energia-alan suurista ja pienistä hankkeista.

Rakennetun ympäristön palvelumme

Esimerkkejä onnistumisista

Hipposkeskus

Rakentamisen yhteensovittaminen, työmaavalvonta, aikatauluttaminen, hankinnat, kustannusraportointi ja toteutussuunnittelun ohjaus projektinjohtopalvelumallilla.

2023- Suomi Lue referenssi

Eri toimipisteiden laajennus ja muutos

Rakennuttaminen ja valvonta: Helsinki, Nurmijärvi, Kouvola, Hyvinkää.

2017-2018 Suomi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Mikko Turunen

toimitusjohtaja, Fimpec PMO Oy
johtaja, projektijohtopalvelut

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

mikko.turunen@fimpec.com

+358 040 844 7566

Jorma Paananen

liiketoimintajohtaja, puhdas energia ja infra

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

jorma.paananen@fimpec.com

+358 400 347 373