Autamme metsäteollisuuden murroksessa

Yleiskatsaus

Metsäteollisuudessa eletään suurten muutosten aikaa. Uusia tuotteita ja jalostusmahdollisuuksia etsitään. Tuotannon sivuvirtoja, kuten ligniiniä, halutaan ohjata entistä enemmän korkean arvolisän tuotteiden valmistukseen. Tehtaiden tuotantosuuntia vaihdetaan markkinan muuttuessa.

Fimpecin vuosikymmenten mittainen kokemus metsäteollisuuden suunnittelu- ja rakennuttamistoimeksiannoista antaa meille erinomaisen pohjan auttaa näiden muutosten läpiviemisessä. Tätä täydentää osaamisemme ja kokemuksemme uusien teknologioiden hyödyntämisestä muun muassa vetytalouden hankkeissa.

Numeroita meistä

Suunnittelutoimeksiantoja noin

7 500

Hallitsemme metsäteollisuuden eri osa-alueet.

Projektijohtamisen hankkeita noin

300

Suuret ja monimutkaiset investointihankkeet ovat erityisosaamistamme.

Vuodesta

1973

Metsäteollisuuden projekteja eri puolille maailmaa.

Miksi FImpec

Osaamme tehdä uutta, koska ymmärrämme vanhaa

Fimpec on ollut suunnittelemassa metsäteollisuuden eri sektorien tuotantolaitoksia 1970-luvulta lähtien ja rakennuttamassa niitä eri puolilla maailmaa. Meillä on vankka kokemus metsäteollisuuden suurista muutos- ja modernisointiprojekteista sekä nykyaikaisten biotuotetehtaiden suunnittelusta ja rakennuttamisesta. Siksi pystymme auttamaan asiakkaitamme aina projektin määrittelyvaiheesta suunnitteluun, toteutukseen ja käyttöönottoon saakka.

Asiakkaitamme ovat maailman johtavat metsäteollisuusyhtiöt ja laitetoimittajat. Heidän käyttöönsä tarjoamme ammattitaitoiset suunnittelijamme sekä projektijohtamisen ja rakennuttamisen asiantuntijamme, tarkoitukseen sopivat työkalut ja menetelmät sekä Fimpecille tunnusomaisen kyvyn toimia osana asiakkaan organisaatiota.

Palvelumme metsäteollisuudelle

Esimerkkejä onnistumisista

Kemin biotuotetehdas

Hankesuunnitteluvaiheen rakennuttajakonsulttipalvelut. Rakennusvaiheen rakentamisen ja mekaanisten asennusten projektinjohto- ja työmaavalvontapalvelut.

2020-2023 Suomi Lue referenssi

Sellu- ja kartonkiteknologiatoimitus

Paperi- ja kartonkikoneiden märänpään kemikaalien, pastakeittiön ja konekiertojen alueiden automaatiojärjestelmän sovellusohjelmointi- ja suunnittelu.

2022 Brasilia Lue referenssi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Harri Soininen

liiketoimintajohtaja

TEOLLISUUSSUUNNITTELU

harri.soininen@fimpec.com

+358 40 552 5814

Marko Mäkimartti

operatiivinen johtaja

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

marko.makimartti@fimpec.com

+358 40 512 1525