Päivässä on aina jotain omaa

fimpec työpaikkana

Fimpecissä työskentelee noin 450 oman alansa osaajaa ja asiantuntijaa, jotka osaamiseltaan täydentävät toinen toistaan. Haluamme, että asiakkaidemme haasteita ratkaisevat parhaat asiantuntijat, joten rekrytoimme huippuja ja sellaiseksi kasvavia, ja tuemme heidän jatkuvaa kehittymistään.

Meille tärkeää on henkilöstömme hyvinvoiva arki. Siinä on aina sijaa ihmiselle ennen prosesseja ja joka päivä mahdollisuus toteuttaa itseään töissä ja vapaa-ajalla. Siksi haluamme tukea toisiamme tavoitteiden saavuttamisessa ja jokaisen on saatava itse vaikuttaa työhönsä. Olemme kiteyttäneet tämän ajatukseen: ”Päivässä on aina jotain omaa”.

Numeroita meistä

Nuorin ja vanhin

22/76

Tarjoamme huippumahdollisuuksia niin nouseville kyvyille kuin kokeneille tekijöille.

Keskipalkka, euroa/kk

5091

Tekniikka ja talous 22.3.2024: vertailu suurimpien insinööritoimistojen keskipalkoista.

Sairauspoissaoloprosentti

1,7

Pidämme huolta työntekijöidemme kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja työturvallisuudesta.

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin

Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin monin eri tavoin, sillä he ovat tärkein voimavaramme. Tämä tarkoittaa esimerkiksi laajennettua työterveyshuoltoa, tapaturmavakuutusta, joka kattaa myös vapaa-ajan, mahdollisuuksia itsensä kehittämiseen, työsuhdepyöräetua tai vaikkapa hyvinvointirahaa, jonka käyttökohteen voi valita itse.

mitä tarjoamme

Osaamisemme on tekijöissämme

Olemme kasvava ja kansainvälistyvä yritys, jolla on resursseja toteuttaa asiakkaillemme suuria ja huippuluokan hankkeita. Siksi pystymme tarjoamaan henkilöstöllemme monipuolisia, haastavia ja kehittäviä tehtäviä sekä mahdollisuuksia edetä uralla. Meillä on toimipaikkoja eri puolilla Suomea ja projektimme tarjoavat kansainvälisiä mahdollisuuksia, minkä lisäksi toimimme paikallisesti Virossa, Saksassa, Ruotsissa, Uruguayssa ja Chilessä.

Yrityskulttuuriltamme olemme ketterä ja kehittyvä. Se tarkoittaa esimerkiksi mutkatonta fiilistä, nopeaa päätöksentekoa ja matalaa organisaatiota. Meille on tuttua työn monipaikkaisuus ja hybridityömallit: työtä teemme toimistoilla, etänä tai asiakkaidemme kohteissa.

Työntekijöitämme kannustamme itsensä kehittämiseen. Oppimispolitiikkamme mukaisesti lähdemme siitä, että jokainen on päävastuussa omasta oppimisestaan ja ammattitaidon kehittämisestään omien kiinnostuksen kohteiden ja toivotun urakehityksen näkökulmista. Me tarjoamme tähän väyliä muun muassa Fimpec Akatemian kautta.

Tule meille töihin!

Rekrytoimme jatkuvasti uusia ja kokeneita alamme ammattilaisia. Mikäli et löydä juuri nyt osaamistasi vastaavaa avointa tehtäväää, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen.

Fimpec Akatemia, meidän tapamme hankkia osaamista

Fimpec Akatemia kartoittaa henkilöstömme osaamistarpeita sekä etsii ja tarvittaessa järjestää koulutuksia, jotka vastaavat näihin tarpeisiin.

Seuraavaksi