Monipuolisia palveluja eri teollisuudenalojen tarpeisiin

Yleiskatsaus

Fimpec tunnetaan erityisesti prosessiteollisuuden ja energia-alan hankkeista, mutta meillä on monipuolista kokemusta useilta eri teollisuudenaloilta sekä suunnittelusta että projektinjohdosta. Näitä aloja ovat muun muassa kemianteollisuus, terästeollisuus, rakennustuoteteollisuus, elintarviketeollisuus sekä valmistavan teollisuuden eri alat.

Tällä hetkellä teollisuuden eri aloilla eletään muutoksen ja nopean kehityksen keskellä. Esimerkiksi energiamurros ja uudet energiaratkaisut, vihreä teräs, kestävästi tuotetut materiaalit sekä teknologioiden kehittyminen tarjoavat mahdollisuuksia ja haasteita. Fimpecissä olemme tämän kehityksen kärjessä ja autamme asiakkaitamme hyödyntämään mahdollisuudet ja vastaamaan haasteisiin.

Numeroita meistä

Läpivietyjä projekteja

100+

kemian-, teräs-, rakennustuote-, elintarvike- ja valmistavassa teollisuudessa.

Kokemusta

20+

vuoden ajalta kemian-, teräs-, rakennustuote-, elintarvike- ja valmistavan teollisuuden projekteista.

Miksi FImpec

Asiantuntijamme osaavat koota monimutkaisenkin palapelin

Vahvuuksiamme teollisuuden hankkeissa ovat kattava projektinjohto-osaaminen, käytännössä koeteltu kyky viedä lävitse suuriakin hankkeita, ketteryys, taito kuunnella ja ymmärtää asiakkaita sekä prosessi-, energia- ja automaatioratkaisuihin liittyvä huippuosaaminen. Asiantuntijamme ovat myös poikkeuksellisen kokeneita ja osaavia. He ovat erikoistuneet integroimaan monimutkaisenkin palapelin osat toimivaksi kokonaisuudeksi ja ratkaisemaan vaikeitakin ongelmia.

Teollisuuden hankkeisiin käytettävissämme ovat koko Fimpecin osaaminen ja resurssit. Tämä tarkoittaa esimerkiksi metsäteollisuuden suurista projekteista hankittua monipuolista prosessiosaamista sekä kattavaa tietämystä teollisuuden moderneista energiaratkaisuista, jotka ulottuvat fossiilisten polttoaineiden korvaamisesta hukkalämmön hyödyntämiseen.

Palvelumme teollisuuden eri aloille

Esimerkkejä onnistumisista

Biopolymeerien tuotantolaitos

Fimpecin osuuteen projektissa sisältyivät projektinhallinta, hankinnat, prosessisuunnittelu, tehdassuunnittelu, putkistosuunnittelu, sähköinstrumenttisuunnittelu, mekaaninen ja putkistoasennusvalvonta, SIA-valvonta, testaus sekä osallistuminen käyttöönottoon.

2021-2023 Suomi Lue referenssi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Aki Litokorpi

operatiivinen johtaja
suunnittelupalvelut, Turku

SUUNNITTELUPALVELUT

aki.litokorpi@fimpec.com

+358 50 338 8723

Saku Virtanen

palvelu- ja projektipäällikkö,
asennusjohtaminen

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

saku.virtanen@fimpec.com

+358 50 305 2312