Elämme mukana bio- ja kiertotalouden kehityksessä

Yleiskatsaus

Bio- ja kiertotalouden tavoitteena on säästää luonnonvaroja sekä hyödyntää materiaaleja tehokkaasti ja kestävästi. Fimpecillä on tällaisista hankkeista kokemusta erityisesti metsäteollisuudesta, jossa sivutuotteiden hyödyntämisestä on pitkät perinteet. Meillä on myös vahvaa prosessiosaamista, jota bio- ja kiertotalouden hankkeissa tarvitaan.

Tällä hetkellä bio- ja kiertotalous on muutoksessa ja laajenemassa uusille alueille. Fimpecissä siirrymme kohti tätä kestävämpää tulevaisuutta yhdessä asiakkaidemme kanssa, olipa kyseessä sitten varhaisen vaiheen startup, teollisuusyhtiö tai teknologiatoimittaja. Osaamisemme on käytettävissä erilaisiin biojalostamo-, biopolttoaine- ja kiertotaloushankkeisiin.

Miksi FImpec

Vahvuutemme on metsä- ja prosessiteollisuuden osaaminen

Fimpecin vahvuus bio- ja kiertotaloudessa on asiakkaidemme liiketoiminnan ymmärtäminen, prosessiteollisuuden asiantuntemus sekä kokemus mittavien biojalostamohankkeiden läpiviennistä. Niistä meille on kehittynyt ainutlaatuista osaamista innovatiivisten ratkaisujen ympärille.

Metsäteollisuudessa sivuvirtojen optimointi on ollut jo pitkään arkipäivää ja uusissa tehtaissa raaka-aineiden jalostaminen on viety entistä pidemmälle. Meillä on syvällistä osaamista esimerkiksi ligniinin jalostamisesta ja myös muista biopohjaisista kemikaaleista ja materiaaleista.

Asiantuntijamme ovat käytettävissä myös muihin bio- ja kiertotaloushankkeisiin, joissa voi olla kyse esimerkiksi uusiutuvista tekstiileistä, muovista tai akkumateriaaleista. Asiakkaitamme pystymme palvelemaan kansainvälisen kokemuksemme ansiosta joustavasti eri puolilla maailmaa.

Palvelumme bio- ja kiertotalouden hankkeisiin

Esimerkkejä onnistumisista

Kemin biotuotetehdas

Hankesuunnitteluvaiheen rakennuttajakonsulttipalvelut. Rakennusvaiheen rakentamisen ja mekaanisten asennusten projektinjohto- ja työmaavalvontapalvelut.

2020-2023 Suomi Lue referenssi

Biokonversiolaitoshanke

Teknologia-asiantuntija.

2019 Suomi

Biokaasulaitos

EPCM-projekti

2009-2011 Suomi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Harri Soininen

liiketoimintajohtaja

TEOLLISUUSSUUNNITTELU

harri.soininen@fimpec.com

+358 40 552 5814

Johan Appelqvist

liiketoimintajohtaja, teollisuus ja asiantuntijapalvelut

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

johan.appelqvist@fimpec.com

+358 50 466 0907