Rakennamme tulevaisuuden energiamuotoja

Yleiskatsaus

Fimpec tarjoaa energia-alalle ja energiaintensiiviselle teollisuudelle sähkökattiloihin, lämpöpumppuihin ja energiavarastoihin perustuvia ratkaisuja, jotka auttavat ja vauhdittavat matkaa kohti hiilineutraaliutta. Osaamistamme ovat myös tuuli- ja aurinkovoimahankkeet sekä vetytalouden koko arvoketju.

Puhtaan energian palvelumme kattavat koko projektin elinkaaren ideoinnista selvityksiin ja hankekehitykseen, suunnitteluun sekä toteutukseen, valvontatehtäviin ja käyttöönottoon. Kokeneet konsulttimme, suunnittelijamme ja projektinjohtohenkilöstömme varmistavat, että hanke etenee jokaisessa vaiheessa tavoitteiden mukaisesti.

Numeroita meistä

Projekteja

100+

Olemme läpivieneet useita satoja energiamuurokseen liittyviä projekteja.

Asiantuntijoita noin

130

Konsultoinnin, suunnittelun ja projektijohtamisen huippuosaamista.

Energiamurrosprojekteja yli

500

MW:n edestä. Autamme asiakkaitamme matkalla kohti hiilineutraaliutta.

Miksi FImpec

Autamme asiakkaitamme matkalla hiilineutraaliuteen

Energia-alan murroksessa lämmön ja sähkön tuottamisen tavat muuttuvat ja teknologiat kehittyvät huimaa vauhtia. Fimpec on tämän kehityksen kärjessä, joten pystymme auttamaan asiakkaitamme löytämään ja hyödyntämään tarjolla olevat mahdollisuudet.

Osaamisemme ja käytännön projekteista hankitun kokemuksemme ansiosta meillä on kykyä katsoa asiakkaiden tarpeita kokonaisuutena. Yhdistelemme tarvittaessa eri ratkaisuja ja teknologioita, tiedämme, mitkä järjestelmät toimivat yhdessä sekä ymmärrämme, mikä on kokonaisuuden kannalta teknisesti ja taloudellisesti järkevintä missäkin olosuhteissa.

Tämän teemme tavalla, josta meitä on kiitetty. Osaamme kuunnella asiakkaan ajatuksia ja tuoda toisaalta esiin oman asiantuntijuutemme niin, että projektin tavoitteiden täyttämiseen löytyy aina paras mahdollinen ratkaisu ja toteutustapa.

Puhtaan energian palvelumme

Esimerkkejä onnistumisista

Simon aurinkopuisto

Rakennuttamisen asiantuntijatehtävät esivalmisteluvaiheesta lähtien. Toteutusvaiheessa Owner’s Engineering -tehtävät: muun muassa työmaavalvonta, HSE-valvonta ja yleisaikataulun hallinta.

2023-2025 Suomi Lue referenssi

Kuhankosken vesivoimalaitos

Mukana urakoiden kilpailutuksesta lähtien. Toteutusvaiheessa rakennuttamisen ja työmaan valvonta- ja turvallisuuskoordinaattorin tehtävissä osana tilaajan toteutusorganisaatiota.

2021-2023 Suomi Lue referenssi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Sami Nissinen

liiketoimintajohtaja

ENERGIAPALVELUT

sami.nissinen@fimpec.com

+358 40 348 5401

Jorma Paananen

liiketoimintajohtaja, puhdas energia ja infra

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

jorma.paananen@fimpec.com

+358 400 347 373

Panu Rahikka

toimitusjohtaja,
Fimpec Consulting Oy

KONSULTOINTIPALVELUT

panu.rahikka@fimpec.com

+358 44 090 4266