Kattavia palveluita akkuarvoketjuun ja kriittisiin mineraaleihin

Yleiskatsaus

Maailman sähköistyminen kasvattaa akkuarvoketjuun liittyvää toimintaa tulevaisuudessa merkittävästi ja lisää kriittisten mineraalien tarvetta. Fimpecissä olemme varautuneet tähän kehitykseen ja pystymme tarjoamaan kattavia suunnittelu- ja projektijohtamisen palveluja kaivannaisteollisuuden ja mineraalien jatkojalostuksen investointihankkeisiin.

Vahvuutenamme nopeasti kehittyvässä markkinassa on prosessin syväosaaminen sekä monipuolinen kokemus erilaisten ja eri kokoisten hankkeiden toteutuksista. Käytössämme on myös laajan yhteistyöverkostomme osaaminen. Tämä kokonaisuus on asiakkaidemme käytössä onnistuneiden investointien läpiviemiseen.

Numeroita meistä

Läpivietyjä projekteja

58

Meiltä löytyy monipuolista käytännön kokemusta erilaisista projekteista.

Asiantuntijoita

136

Palvelemme Akut & kriittiset metallit -toimialan eri osa-alueilla.

Kokemusta vuosissa

40

Olemme olleet mukana kaivosteollisuuden hankkeissa vuosikymmeniä.

Miksi FImpec

Osaamista, kokemusta ja laajat palvelukokonaisuudet

Fimpec pystyy tarjoamaan kaivannaisteollisuuden ja mineraalien jatkojalostuksen tarpeisiin laajoja palvelukokonaisuuksia. Palvelumme kattavat kaiken konseptiselvityksistä ja esisuunnittelusta toteutus- ja ylläpitosuunnitteluun sekä hankkeen toteutusvaiheessa projektin johtopalvelut sekä rakennuttamisen ja valvonnan.

Akkuarvoketjuun ja kaivannaisteollisuuteen liittyvää osaamista ja kokemusta Fimpecissä on läpiviedyistä kaivosteollisuuden suunnittelu- ja projektinjohtohankkeista, ja osaamistamme ovat vahvistaneet yritysostojen yhteydessä palvelukseemme siirtyneet alan asiantuntijat. Olemme myös jatkaneet alan rekrytointeja osana panostustamme akkuarvoketjun ja kriittisten mineraalien liiketoimintaamme.

Palvelumme Akut & kriittiset mineraalit -toimialalle

Esimerkkejä onnistumisista

Kittilän kaivos, Päätaso 900 -projekti

Valmistelu- ja suunnitteluvaiheessa suunnittelun valmistelu ja ohjaus sekä budjetointi ja kustannusvalvonta. Toteutusvaiheessa päätoteuttaja: projektipäällikön, työmaapäällikön, työturvallisuuskoordinaattorin sekä talotekniikan asiantuntijan ja valvojan tehtävät.

2018-2023 Suomi

Taivaljärven hopeakaivos

Rikastamon prosessi- ja mekaaninen suunnittelu.

2017-2019 Suomi

Kirjoituksia aiheesta

Ota meihin yhteyttä

Sami Ström

liiketoimintajohtaja

AKKUARVOKETJU JA KRIITTISET MINERAALIT

sami.strom@fimpec.com

+358 40 596 5029

Johan Appelqvist

liiketoimintajohtaja, teollisuus ja asiantuntijapalvelut

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

johan.appelqvist@fimpec.com

+358 50 466 0907