Fimpec ja Ukrainan Hydrogen Council yhteistyöhön vetyteknologioiden edistämiseksi

Ukrainan Hydrogen Council (Ukrainian Hydrogen Council) ja Fimpec ovat virallisesti allekirjoittaneet aiesopimuksen, joka on merkittävä askel yhteistyön tiivistämisessä vetyteknologioiden edistämiseksi.

Aiesopimuksen puitteissa osapuolien välinen kumppanuus keskittyy useisiin keskeisiin vetyteknologioihin liittyviin osa-alueisiin:

Ukrainan Hydrogen Council tutkii yhteistyössä Fimpecin kanssa vedyn hyödyntämismahdollisuuksia eri sektoreilla edistäen teknologista innovointia sekä ympäristöystävällistä ja kestävää maailmanlaajuista taloutta. Hyödyntämällä yhteistä osaamista osapuolet pyrkivät nopeuttamaan vetyyn liittyvien ratkaisujen kehitystä, mikä tukee kestävää energiatuotantoa.

Yhteistyö korostaa molempien organisaatioiden sitoutumista hiilidioksidipäästöjen vähentämiseen, energiaomavaraisuuteen ja vihreän vetyinfrastruktuurin kehittämiseen. Nyt solmittu aiesopimus edustaa tärkeää virstanpylvästä jatkuvassa energiamurroksessa ja vahvistaa osapuolten sitoutumista vetyteknologioiden kansainvälisessä kehitystyössä.

”Olemme innoissamme tiiviistä yhteistyöstä Fimpecin kanssa, kun otamme rohkeita askelia kohti vetytalouden rakentamista ja merkittävää edistystä ilmastotavoitteidemme saavuttamiseksi”, Ukrainan Hydrogen Council toteaa tiedotteessaan.

Ukrainan Hydrogen Council

Ukrainan Hydrogen Council on Ukrainan kansallinen vetyenergia-alan yhdistys, joka keskittyy vihreän vedyn kehittämiseen osana vaihtoehtoisten energialähteiden tuotantoa ja jakelua sekä vetyteknologioiden levittämiseen eri teollisuuden ja liiketoiminnan aloilla niiden energiatehokkuuden parantamiseksi.

Yhdistys perustettiin vuonna 2018 ja sen tarkoituksena on yhdistää energiayritysten, sijoitusyhtiöiden, tutkijoiden sekä julkisten ja viranomaisten edustajien voimat maan energiaomavaraisuuden toteuttamiseksi.

Fimpec

Fimpec on konsultointiin-, suunnitteluun- ja projektinjohtoon erikoistunut osaaja, joka palvelee asiakkaitaan monimutkaisten investointihankkeiden ja puhtaan siirtymän toteuttajana. Fimpec toimii paikallisesti kuudessa maassa kattavalla 13 toimiston verkostolla.
Fimpec toimii luotettuna kumppanina asiakkaidensa hankkeissa niiden kaikissa vaiheissa kehitysvaiheesta käyttöönottoon asti. Työssä Fimpec ei tyydy vain parhaaseen lopputulokseen, vaan yhtä tärkeää on se, kuinka tulos saavutetaan.

Lisätietoja

Luis Rudolphy

myyntijohtaja,
kansainvälinen myynti

FIMPEC GROUP

luis.rudolphy@fimpec.com

+358 40 197 2323

Lue nämä seuraavaksi