Virve Heikkinen vahvistaa YVA- ja luvitusosaamista Fimpecissä

FM, MBA Virve Heikkinen on nimitetty Fimpecille johtavaksi konsultiksi YVA- ja luvituspalveluihin. Roolissaan Heikkinen vastaa palveluiden kehittämisestä ja tiimin kasvattamisesta.

Fimpecillä 12.8.2024 aloittanut johtava konsultti Virve Heikkinen vahvistaa osaamisellaan Fimpecin YVA- ja luvituspalveluita. Uudessa roolissaan Heikkinen vastaa YVA- ja luvitukseen liittyvien asiantuntijapalveluiden kehittämisestä sekä asiantuntijaorganisaation kasvattamisesta palvelun ympärille.

Heikkisellä on yli 20 vuoden kokemus ympäristöalan asiantuntijatehtävistä. Fimpecille hän siirtyi Kokkolan suurteollisuusalueen yrityksiä palvelevan KIP Service Oy:n ympäristöpäällikön tehtävästä, jossa hänen toimenkuvaansa kuuluivat moninaiset teollisuuden ympäristöasiat sekä asiakasyritysten avustaminen erilaisissa lupaprosesseissa sekä niihin liittyvissä jatkoselvityksissä ja tarkkailusuunnitelmien tekemisessä. Heikkisellä on vahva kokemus myös tutkimustehtävistä sekä ympäristöluvituksen valmistelu- ja valvontatehtävistä ympäristöviranomaispuolelta.

”Asiakkaiden kannalta on äärimmäisen tärkeää, että luvitusprosessit etenevät sujuvasti. Lupahakemusten sisältöön kohdistuvat vaatimukset ovat jatkuvasti kasvaneet ja näiden vaatimusten ymmärtäminen sekä niihin vastaaminen vaatii kokemusta ja ammattitaitoa. Tässä prosessissa pystymme auttamaan asiakkaitamme”, Heikkinen toteaa ja jatkaa uuden tehtävän tuntuvan hänelle itselleen juuri oikealta.

”Pidän työssäni merkityksellisenä sitä, että voin edistää osaltani puhdasta siirtymää ja kestävämpää tulevaisuutta. Liiketoiminnan kehittäminen myös motivoi minua, ja uudessa roolissa pääsen hyödyntämään laajaa osaamistani. Odotankin jo innolla asiakasprojekteja ja yhteistyötä muiden fimpeciläisten kanssa.”

Fimpecin energiakonsultoinnin johtaja Kreetta Manninen korostaa Heikkisen monipuolista asiantuntijuutta ja pitkää uraa ympäristölupaprosesseista eri rooleissa. Mannisen mukaan kyseessä on juuri oikea henkilö täydentämään Fimpecin osaamista puhtaassa siirtymässä.

”Pyrimme vastaamaan markkinakysyntään erityisesti teollisuuden ja energia-alan ympäristöluvituksen sujuvoittamisessa ja luotan siihen, että osaamisensa ansiosta Virve pystyy luotsaamaan uutta palvelualuettamme erinomaisesti eteenpäin. Yhteistyö on alkanut erittäin hyvin, mikä ei ole ihme, sillä kyseessä on kehitysorientoitunut ja energinen ammattilainen, jonka yksi vahvuuksista on ryhmässä työskentely.”

Lisätietoja

Kreetta Manninen

Energiakonsultoinnin johtaja

KONSULTOINTIPALVELUT

kreetta.manninen@fimpec.com

+358 40 137 4362

Lue nämä seuraavaksi