Fimpec laajentaa toimin­taansa Pirkan­maalle

Fimpec laajentaa toimintaansa Pirkanmaalle ja on avannut uuden toimipisteen Tampereen keskustaan. Tampereen alueen potentiaalinen asiakaskunta, strateginen sijainti sekä rekrytointimahdollisuudet ovat tehneet Tampereesta Fimpecille houkuttelevan paikan maantieteelliselle kasvulle.

Fimpec vahvistaa paikallistoimintaansa avaamalla uuden toimipisteen Tampereen keskustaan Tecnopolis Asemakeskukseen osoitteeseen Peltokatu 26. Tampereen yksikön vetäjäksi on nimitetty Fimpecin Jyväskylän yksikön vetäjä Tomi Vainio, joka jatkaa molempien toimipisteiden vetovastuussa. Vainio kuvailee laajentumista askeleena Fimpecin kasvustrategian määrätietoiselle toteuttamiselle.

”Me haluamme olla lähellä asiakkaitamme. Uuden Tampereen toimipisteen myötä parannamme kilpailukykyämme ja vahvistamme olemassa olevaa ja osaavaa paikallisorganisaatiotamme. Pirkanmaan alueen asiakkaat sekä korkeakouluista valmistuva potentiaalinen työvoima tarjoavat meille ainutlaatuisen tilaisuuden kasvaa orgaanisesti ja palvella asiakkaitamme aidosti paikallisesti”, Vainio kertoo.

Keskeinen sijainti henkilöstölle ja asiakkaille

Technopolis Asemakeskuksen uudet toimitilat sijaitsevat keskeisellä paikalla Tampereen keskustassa hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella. Toimitila on myös suunniteltu palvelemaan henkilöstön hybridityöskentelyä.

Uusissa toimitiloissa on tilat nykyiselle Tampereen alueen henkilöstölle, mutta tavoitteena on kasvattaa henkilöstömäärää tulevaisuudessa. Toimitiloja laajennetaan henkilöstömäärän lisääntyessä.

Lisätietoja:

Tomi Vainio

operatiivinen johtaja

ENERGIAPALVELUT

tomi.vainio@fimpec.com

+358 40 7027 777

Lue nämä seuraavaksi