Fimpec laajentaa toimintaansa Ruotsissa

Fimpec laajentaa toimintaansa avaamalla uuden toimipisteen Kiirunan kaupunkiin Pohjois-Ruotsissa. Kiirunan alueen strateginen sijainti, asiakaskunta ja paikallinen teollisuus tekevät alueesta houkuttelevan paikan Fimpecin globaalille kasvulle.

Fimpec vahvistaa Ruotsin paikallistoimintaa avaamalla uuden toimipisteen Kiirunaan. Toiminta on jo käynnissä sekä uusien työntekijöiden rekrytoinnin että asiakasprojektien käynnistämisen osalta. Toimipisteen tiimipäälliköksi on nimitetty Michael Uhland, joka kuvailee laajentumista merkittäväksi askeleeksi Fimpecin kasvustrategialle ja liiketoiminnalle. 

”Kiirunan alueella tapahtuu paljon merkittäviä asioita, joissa haluamme olla osallisina. Käynnissä oleva suuri kaupunkiuudistus, alueelta löytyvät harvinaiset maametallit ja ennen kaikkea infrastruktuuri, jota tarvitaan tämän kaiken toteuttamiseen, tarjoavat paljon potentiaalia liiketoiminnalle. Lisäksi on mukavaa työskennellä pienemmässä, mutta ketterässä yrityksessä, jossa on enemmin mahdollisuuksia vaikuttaa omaan työhön”, Uhland kertoo. 

Paikallista läsnäoloa ja pitkää kokemusta 

Fimpec AB:n Pohjois-Ruotsin liiketoimintayksikön johtaja Leif Hedlund kuvailee laajentumista tärkeäksi kasvumahdollisuudeksi ja korostaa yhteistyössä paikallista läsnäoloa ja pitkää kokemusta. 

”Meillä oli mahdollisuus kasvattaa tietoutta Fimpecin palveluista paikallisesti Pohjois-Ruotsissa. Michael Uhlandilla vuosikymmenten kokemus rakentamisesta, ja hän on tunnettu ja arvostettu toimialalla. Emme voineet jättää tällaista mahdollisuutta käyttämättä”, kertoo Hedlund. 

Kiirunan toimipiste sijaitsee osoitteessa Gruvvägen 24. Kiirunan lisäksi Fimpec AB:lla on toimipisteet Ruotsissa myös Västeråsissa ja Tukholmassa. 

Lisätietoja

Leif Hedlund

johtaja, Pohjois-Ruotsi,
Fimpec AB

FIMPEC RUOTSI

leif.hedlund@fimpec.com

+46 70 508 0834

Lue nämä seuraavaksi