Fimpec osallistuu Energia 2024 -messuille 22.–24.10.

Tervetuloa tapaamaan ja kuuntelemaan Fimpecin asiantuntijoita Energia 2024 -tapahtumaan Tampereelle 22–24.10.2024.

Fimpec osallistuu vuoden Energia 2024 -tapahtumaan ja asiantuntijoina mukana on niin konsultoinnin, suunnittelun kuin projektijohtamisen osaajia. Tervetuloa keskustelemaan kanssamme ja kuulemaan miten voimme auttaa ja vauhdittaa matkaasi kohti hiilineutraaleja tavoitteitanne. Meidät löydät tapahtumapaikalta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa osastolta E610.

Fimpecin asiantuntijoita kuullaan myös tapahtuman esiintymislavoilla. Fimpec Consultingin toimitusjohtaja Panu Rahikka toimii torstaina 24.10. klo 14–14.30 Energian tulevaisuus -päälavalla moderaattorina asiantuntijakeskustelussa, jossa käsitellään vedyn ja sen jatkojalosteiden tuomia mahdollisuuksia liikenteen päästöjenvähennyskeinona Pohjoismaissa.

Energiamessut on joka toinen vuosi järjestettävä suurtapahtuma, joka esittelee energiantuotannon ja -teknologiat investointihankkeista laitosten käyttöön ja kunnossapitoon sekä energiatehokkaat ja kestävän kehityksen ratkaisut teollisuudelle ja kiinteistöille. Kestävien ja älykkäiden energiaratkaisujen lisäksi tapahtuma pureutuu ilmastonmuutokseen ja päästöjen hillintään. Tapahtumassa pureudutaan myös vetytalouteen ja sen mahdollisuuksiin. Energiatuotannon ja -teknologioiden päätapahtumalla on takanaan näyttävä 30 vuoden historia.

Nähdään Tampereella!

Lisätietoa tapahtumasta: energiamessut.expomark.fi

Lue nämä seuraavaksi