Petri Luoma Fimpecille Lead Engineeriksi energialiike­toimintaan

Koneinsinööri Petri Luoma on nimitetty Fimpecille Lead Engineeriksi marraskuussa 2021. Luoma tuo Fimpecin energialiiketoimintaan vahvaa ja pitkän uran kartuttamaa asiantuntemusta prosessisuunnittelusta ja projektinjohdosta.

Fimpec vahvisti energiaosaamistaan marraskuussa 2021, kun Petri Luoma nimitettiin Lead Engineeriksi. Luoman tehtäviin kuuluu energialiiketoiminnan projektitoiminnan kehittäminen. Työnsä kautta hän tulee toimimaan energia-alan asiantuntijatehtävissä erilaisissa projekteissa.

Luoma on valmistunut koneinsinööriksi Helsingin ammattikorkeakoulusta vuonna 2004 ja hänellä on noin 15 vuoden monipuolinen kokemus energia-alan suunnittelu- ja projektinjohtotehtävistä eri organisaatioissa. Hän on ollut mukana niin suurten voimalaitosprojektien prosessisuunnitteluissa kuin käyttöönotoissa vetovastuullisena. Fimpecille Luoma siirtyy AFRY:ltä.

Vahva asiantuntija Fimpecin energiatiimiin

Luoman erityisala energiasektorilla on vesihöyrypiiriosaaminen. Hän toteaa kuitenkin tärkeän motivaation Fimpecille siirtymisessä olleen oman osaamisen kartuttaminen.

”Tuon mukanani sellaista asiantuntijuutta, joka täydentää Fimpecin tämänhetkistä tarjoamaa energiaosaamisessa. Toisaalta taas Fimpecillä on paljon sellaista asiantuntijuutta, mistä itse olen haaveillut, joten on motivoivaa päästä kehittämään omaa osaamistani Fimpecin ammattilaisten kanssa,” Luoma kuvailee.

Luoma kertoo myös, että Fimpecin kasvutavoitteet energia-alalla tekivät häneen vaikutuksen.

”Nyt oli kiinnostava hetki siirtyä Fimpecille. Yhtiön kasvutavoitteet ovat kunnianhimoiset ja Fimpecillä on mielestäni tunnistettu monipuolisesti energia-alan kehityssuuntia. Odotan kovasti, että päästään tekemään töitä energia-alan tavoitteiden kanssa,” Luoma luonnehtii.

”Petrin rautainen ja laaja-alainen osaaminen energiaprojektien prosessisuunnittelusta on kaivattu lisä energiatiimiimme. Petrin rooli suunnittelun, projektien johdon ja myynnin tuen lisäksi on kehittää energian prosessisuunnittelua uusien teknologioiden vaatimusten mukaan,” luonnehtii Fimpecin suunnittelupäällikkö Jussi-Pekka Kuivala.

Lisätietoja antavat: 

Jussi-Pekka Kuivala, jussi-pekka.kuivala@fimpec.com +358408378095

Petri Luoma, petri.luoma@fimpec.com +358403485578


Fimpecin energia-asiantuntijat toimivat Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Autamme asiakkaitamme erityisesti energia-alan murrokseen liittyvissä investointiprojekteissa aina konsultoinnista toteutus- ja käyttöönottovaiheisiin asti. Erikoisalaamme ovat muun muassa lämpöpumpputeknologiat, uusiutuvat polttoaineet ja tulevaisuuden sähköverkot.  

» Energia-ala Fimpecissä

Lue nämä seuraavaksi