Fimpecin Jorma Paananen osallistui liikenne- ja viestintä­ministeri Lulu Ranteen tapaamiseen Keski-Suomen kauppa­kamarilla

Keski-Suomen kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltunen ja Liikenne- ja aluesuunnitteluvaliokunnan varapuheenjohtaja, Fimpec PMO:n liiketoimintajohtaja, Jorma Paananen tapasivat liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranteen 4.8.2023 Jyväskylässä. Tapaamisessa keskusteltiin muun muassa Keski-Suomen kärkiliikennehankkeiden, vetyasioiden ja teiden kunnossapidon tärkeydestä Keski-Suomen elinkeinoelämälle.

Liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranne sai vierailullaan 4.8.2023 Keski-Suomen kauppakamarille tietoa muun muassa Keski-Suomen kärkiliikennehankkeista ja keskisuomalaisten yritysten odotuksista liikenneväyliin kohdistuvista investoinneista tulevalla hallituskaudella. Esiin nousivat kiireellisimpinä Keski-Suomen VT4 Vaajakosken kohdalla, Valtatie 4 Vehniä – Äänekoski- ja Valtatie 9 Orivesi – Jyväskylä -välien kehittämiset. Myös Jyväskylä-Tampere-raideyhteyden parantamisesta ja maakuntalentojen tarpeesta keskusteltiin.

Mukana tapaamisessa oli Fimpec PMO:n liiketoimintajohtaja Jorma Paananen, joka toimii Keski-Suomen kauppakamarin liikenne- ja aluesuunnittelulautakunnan varapuheenjohtajana. Hänen, kauppakamarin toimitusjohtaja Ari Hiltusen ja liikenne- ja viestintäministeri Lulu Ranteen lisäksi tapaamiseen osallistuivat Jyväskylän kaupunginvaltuuston 1. varapuheenjohtaja Janne Luoma-aho sekä Keski-Suomen kauppakamarin viestintäpäällikkö Viivi Sakkara.

» Lue lisää Jyväskylä keskuskauppakamarin verkkosivuilta

Lue nämä seuraavaksi