Kreetta Manninen vahvistaa Fimpecin vihreän siirtymän ja vastuulli­suuden konsultointi­osaamista

DI Kreetta Manninen on nimitetty Fimpec Consultingin Green Transition & Sustainability -vastuualueen päälliköksi. Manninen vahvistaa Fimpecin osaamista erityisesti johdon konsultoinnissa sekä tuo mukanaan vahvaa toimialaosaamista vihreän siirtymän vastuullisuushaasteissa. Tehtävässään hän vastaa alueensa liiketoiminnan kasvattamisesta ja tiimin kehittämisestä.

Fimpec Consultingin Green Transition & Sustainability -vastuualueen päällikkönä 4.9.2023 aloittanut Kreetta Manninnen kertoo, että Fimpecissä häntä kiinnostavat yrityksen kasvutavoitteet sekä vahva suuntautuminen teollisuuteen ja energian vihreään siirtymään. Hän sanoo itsellään oleva halu lähteä kasvattamaan tätä liiketoimintaa osana Fimpec Consultingin tiimiä.

”Odotan erittäin innokkaana, että pääsen tutustumaan ihmisiin Fimpecillä, tekemään yhteistyötä heidän kanssaan ja tarttumaan asiakkaiden meille tarjoamiin haasteisiin sekä sitä kautta rakentamaan uutta konsultointiliiketoimintaa”, hän toteaa.

”Manninen tuo mukanaan syvällistä toimialaosaamista, laajat verkostonsa ja innovatiivisen näkemyksensä vihreän siirtymän tuomiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Uskon vakaasti, että hänen johdollaan vihreän siirtymän ja vastuullisuuden palvelumme tarjoavat asiakkaillemme merkittävää arvoa kohti entistä kestävämpää huomista”, sanoo Panu Rahikka, Fimpec Consultingin toimitusjohtaja.

Kreetta Manninen on valmistunut vuonna 2017 energiatekniikan diplomi-insinööriksi LUT-yliopistosta (Lappeenrannan-Lahden teknillinen yliopisto LUT) pääaineena energiatekniikka ja sivuaineena uusitutuvan energian tuotanto. Hän on opiskellut myös fysiikkaa Jyväskylän yliopistossa.

Edelliset seitsemän ja puoli vuotta Manninen on työskennellyt Rambolilla eri asiantuntija- ja esihenkilötehtävissä, jotka liittyivät erityisesti älykkään energian palveluihin ja liiketoimintaan. Fimpecille hän siirtyi älykkäiden energiaratkaisujen palvelualueen päällikön tehtävästä (Head of Smart Energy Energy Transition).


Fimpec Consulting on sitoutunut edistämään kestävää kehitystä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja asiakkailleen tarjoten johdon konsultointia.

Lue nämä seuraavaksi