Terve­tuloa tapaa­maan ja kuunte­lemaan Fimpecin asian­tuntijoita BIM-päivään 7.5.2024

Suomen ensimmäinen rakennetun ympäristön BIM-päivä järjestetään Helsingin Paasitornissa 7.5.2024. Fimpec on tapahtumassa näkyvästi mukana.

BIM-päivä on rakennetun ympäristön tapahtuma, joka yhdistää alan päättäjät, liiketoimintajohtajat ja osaajat yhden katon alle. Tavoitteena on keskustella ja löytää ratkaisuja alan haasteisiin ja mahdollisuuksiin, kuten tuottavuuden kehittämiseen, resurssipulaan ja vihreään siirtymään. Esillä ovat parhaat käytännöt ja innovatiivisimmat ratkaisut sekä tarjolla lähes 30 huippupuheenvuoroa. Tapahtuman järjestävät Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL ry ja avoimen tietomallintamisen yhteistyöverkosto buidlingSMART.

”Tietomallintamisesta reaaliaikaiseen tilannetietoon”

Fimpec on yksi tapahtuman kumppaneista ja esillä sekä omalla näyttelypaikalla että puheenvuoroissa. Fimpecistä puheenvuoron pitävät Senior Consultant Kim Hagelberg ja operatiivinen johtaja Johan Appelqvist, joiden aiheena on ”Tietomallintamisesta reaaliaikaiseen tilannetietoon”. Luvassa on uutta tietoa siitä, mitä teollisuusrakentamisessa on opittavissa tietomallien hyödyntämisestä sekä miten strukturoitu malliohjaus mahdollistaa hankkeen automatisoidun määrälaskennan ja avaa tätä kautta mahdollisuudet suunnittelun, tuotannon ja kustannusohjauksen reaaliaikaiseen tilannetiedon hallintaan.

Hagelberg, Appelqvist ja muita Fimpecin asiantuntijoita on tavattavissa koko päivän ajan Fimpecin näyttelypaikalla. Tule keskustelemaan heidän kanssaan esimerkiksi tuotteistetusta tietomallikoordinoinnista, automatisoidusta määrälaskennasta, tiedolla johtamisesta tai vaikkapa siitä, miten voisimme auttaa sinua viemään investointihankettasi eteenpäin.

» Lue lisää BIM-päivästä

Lue nämä seuraavaksi