CTS Engtec Oy osti Karibu Oy:n liiketoiminnan

CTS Engtec Oy on ostanut jyväskyläläisen Karibu Oy:n kone-, LVI- ja teollisuustekniikan suunnitteluliiketoiminnan. Liiketoiminta jatkuu 1.3. alkaen CTS Engtec Oy:n nimissä.

Karibu on 30-vuotisen historiansa aikana kerännyt mittavasti kokemusta kone-, LVI- ja teollisuustekniikan alalla. Karibun liikevaihto viime tilikaudella oli 1,0 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 8 henkilöä. Karibun palvelutarjonta täydentää CTS:n palveluita erityisesti teollisuuden vaativan LVI-suunnittelun, lujuuslaskennan ja koneenrakennuksen osalta. Karibun hankinta myös edelleen vahvistaa CTS:n organisaatiota Jyväskylässä, jonka kehittäminen on yksi konsernin painopistealueita.

”Karibu on pitkän historiansa aikana saavuttanut asiakkaiden luottamuksen ammattitaitoisena toimijana. CTS ja Karibu yhdessä pystyvät jatkossa aiempaa monipuolisemmin vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin”, toteaa CTS Engtec Oy:n toimitusjohtaja Antti Lukka.

”Pitkän yrittäjäuran jälkeen minulle oli ensiarvoisen tärkeätä löytää uusi omistaja, joka tarjoaa niin työntekijöille kuin asiakkaille saumattoman jatkon. CTS:n kanssa näkemykset Karibun liiketoiminnan kehittämisestä kohtasivat”, kertoo Karibu Oy:n toimitusjohtaja Simo Saarinen.

Liiketoiminta jatkuu keskeytymättä CTS Engtec -nimen alla. Karibun Jyväskylän toimistosta tulee CTS Engtecin aluetoimisto. Karibulta siirtynyt henkilöstö jatkaa CTS Engtec Oy:n palveluksessa vanhoina työntekijöinä.

Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa CTS Engtec -konsernin toimitusjohtaja Antti Lukka. Siirtyneen liiketoiminnan päällikkönä toimii jatkossa Tomi Vainio ja muut henkilöt jatkavat nykyisissä tehtävissä. Karibu Oy:n toimitusjohtaja Simo Saarinen tukee siirtyvää liiketoimintaa ja jatkaa asiantuntijana asiakastoimeksiannoissa.

Uudella omistuspohjalla ei ole vaikutusta operatiiviseen toimintaan tai sopimusvelvoitteiden hoitoon. CTS Engtec Oy tulee hoitamaan projektien vastuut ja velvoitteet sopimusten mukaisesti ja vastuuhenkilöt projekteissa jatkavat ennallaan.

Lisätietoja

Toimitusjohtaja Antti Lukka, CTS Engtec Oy, puh. 040 535 0626, antti.lukka@ctse.fi
Jyväskylän liiketoiminnan päällikkö Tomi Vainio, puh. 040 702 7777, tomi.vainio@karibu.fi, myöhemmin 1.4.2019 alkaen tomi.vainio@ctse.fi.

Lue nämä seuraavaksi