CTS osti automaatio­suunnitteluun erikoistuneen JEEC Oy:n

CTS Engtec Oy on ostanut jyväskyläläisen automaatio- ja sähkösuunnitteluun erikoistuneen JEEC Oy:n koko osakekannan 26.3. tehdyllä kaupalla. JEEC:in palvelutarjonta täydentää merkittävästi CTS Engtecin automaatiosuunnittelupalveluita.

JEEC:in omistajat jatkavat yhtiön palveluksessa vastaten automaatiosuunnittelun liiketoiminnasta ja kehittämisestä. JEEC Oy:n omistajat, mukaan lukien hallituksen puheenjohtaja Jarmo Pekkanen ja toimitusjohtaja Pekka Silvennoinen, tulevat omistajiksi CTS Engteciin.

JEEC:in palvelutarjonta täydentää merkittävästi CTS Engtecin palveluita erityisesti automaatiosuunnittelun osalta. CTS Engtecin ja JEEC:in yhteinen palveluntarjonta kattaa asiakkaiden automaatio- ja sähköinvestointien tarpeet esisuunnittelusta aina käyttöönottoon ja ylläpitoon. JEEC:n yritysosto on ensimmäinen askel CTS:n palveluiden laajentamisessa ja kotimaan toimipaikkojen lisäämisessä.

”JEEC on toimialansa huippuyhtiöitä ja yhtiön toiminta on ammattitaitoista niin kansainvälisissä kuin kotimaisissa hankkeissa. CTS ja JEEC muodostavat markkinoille yhtiön joka pystyy vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin entistä paremmin”, toteaa CTS Engtecin toimitusjohtaja Antti Lukka.

”Jatkamme nykyisten asiakkaiden palvelua sitoutuneesti kuten aiemminkin. Lisäksi pystymme yhdessä tarjoamaan laajemmat palvelut ja kehittämään uusia, laajempia palvelukokonaisuuksia. Tämä varmasti kiinnostaa monia asiakkaitamme. Ja toimipaikkojen lisääntyminen kotimaassa parantaa mahdollisuuksia rekrytoida lisää osaajia kasvavan liiketoiminnan tarpeisiin”, Lukka sanoo.

JEEC Oy on Suomen johtavia automaatio- ja sähkötoimialojen suunnittelu- ja konsultointipalvelujen toimittajia. JEEC:in liikevaihto tilikaudella 2017 oli 1,5 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää 17 henkilöä.

”Voimme jatkossa palvella entistä monipuolisemmin nykyisiä ja tulevia asiakkaitamme. CTS:ltä löytyy tekijöitä ja asiantuntemusta monelta sektorilta. Uskon, että CTS:n avulla voimme vastata asiakkaidemme meille asettamiin kasvutavoitteisiin”, toteaa JEEC:n toimitusjohtaja Jarmo Pekkanen.

Lisätietoja:

CTS Engtec Oy, toimitusjohtaja, Antti Lukka, puh. 040 535 0626
CTS Engtec Oy, hallituksen puheenjohtaja, Timo Hyvönen, puh. 0400 975 838
JEEC Oy, hallituksen puheenjohtaja, Jarmo Pekkanen, puh. 045 310 6334

Lue nämä seuraavaksi