Fimpec perusti tytäryhtiön Chileen

Fimpec Oy laajentaa liiketoimintaansa Chileen ja on perustanut Santiagoon tytäryhtiö Fimpec Chile SpA:n.

Fimpec Oy on ottanut kansainvälistymisessä uuden askeleen Chilessä, jonne on perustettu tytäryhtiö Fimpec Chile SpA. Se vahvistaa Fimpecin asemaa ja toimintamahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa. Fimpecillä on ennestään Uruguayssa tytäryhtiö Fimpec Uruguay S.A, jonka alaisuudessa Chilen tytäryhtiö toimii.

Chilen pääkaupungissa Santiagossa sijaitsevassa Fimpec Chile SpA:ssa työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä, mutta määrä kasvaa keväällä 2021 jo käynnissä olevan projektin tarpeiden mukaan. Tytäryhtiötä johtavat asennusjohtamisen palveluista Fimpecissä vastaava operatiivinen johtaja Timo-Pekka Aaltonen ja Fimpec Uruguay S.A:n toimitusjohtaja Marko Mäkimartti.

”Uuden tytäryhtiön kautta on mahdollista palvella asiakkaita Chilessä parhaiten ja hoitaa velvoitteet paikallisten lakien ja säännösten mukaisesti. Se tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa toimintaa Chilessä ja Etelä-Amerikassa yhdessä Uruguayn tytäryhtiömme kanssa”, Aaltonen toteaa.

Latinalaisen Amerikan kehittyneimpiin maihin kuuluva Chile on luonteva laajentumiskohde Fimpecille, joka on osallistunut perustamisestaan lähtien suuriin rakennushankkeisiin Uruguayssa ja Brasiliassa. Siten yhtiössä on kokemusta alueesta ja siellä toimimisesta. Tytäryhtiö Fimpec Uruguay S.A:n perustettiin Montevideoon vuonna 2017.

Lisätietoja

Mikko Turunen, toimitusjohtaja, Fimpec Oy,
puh. 040 844 7566, mikko.turunen@fimpec.fi

Pekka Salomaa, hallituksen puheenjohtaja, Fimpec Oy,
puh. 0400 665 172, pekka.salomaa@fimpec.fi

Lue nämä seuraavaksi