Fimpec Pohjoinen Teollisuus 2022 -tapahtumassa

Fimpec osallistuu 18.–19.5.2022 Oulussa järjestettävään Pohjoinen Teollisuus 2022 -tapahtumaan. Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme!

Tervetuloa keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa ja kuulemaan rakennuttamis- ja suunnittelupalveluistamme sekä Fimpecistä työnantajana. Fimpecin tiimin löydät Pohjoinen Teollisuus -tapahtuman osastolta numero 723. Haemme tällä hetkellä useita osaajia myös Oulun seudulle. Messuosastollamme voit tavata operatiivisen johtajamme Jarno Rannikon (Teollisuus ja Energia), Oulun alueen operatiivisen johtajamme Heikki Karjalaisen sekä myyntipäällikkömme Juha Kataisen. Olemme mukana myös keskiviikkona 18.5. järjestettävässä B2B matchmaking -tilaisuudessa.

Pohjoinen Teollisuus 2022 -suurtapahtuma on Pohjois-Suomen ainoa teollisuuden ammattitapahtuma. Paikalla ovat niin kaivos-, teräs- ja metsäteollisuuden kuin kemian- ja elintarviketeollisuuden, konepajojen, energiantuotannon ja muiden toimialojen ammattilaiset. Tapahtuma tuo yhteen alojen tärkeimmät yritykset, osaajat ja toimijat.

Nähdään Oulussa!

Lisätietoja tapahtumasta: www.pohjoinenteollisuus.fi

Lue nämä seuraavaksi