Fimpec toivottaa hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta

Fimpecin toimitusjohtaja Antti Lukan joulutervehdys asiakkaille ja henkilöstölle. Joululahjarahoilla olemme tukeneet lasten ja nuorten hyvinvointia ja jaksamista.

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Joulu tulee joka vuosi, olimmepa me, kodin siivous tai maailma kuinka kesken tahansa. Tässä kohtaa vuotta summataan, mitä tapahtui, mitä tuli tehtyä ja suunnataan varovaisesti katsetta myös jo tulevaan. Niin teen nyt minäkin.

Meidän osaltamme kyseessä oli muutosten vuosi. Covid ei hellittänyt otettaan eikä sen tuomiin muutoksiin suoranaisesti voi tottua. Työmaiden lisääntyneiden rajoitusten ja etätyön muokkaama arki sujui jo enemmän rutiinilla. Toimistoillekin ehdittiin jo osittain palata – ennen kuin siirryimme jälleen takaisin kotitoimistoille.

Brändiuudistuksella kokosimme saman Fimpec nimen alle eri yhtiömme tulevaisuuden kasvua mahdollistamaan, saimme uuden yritysilmeen ja nettisivut, jotka puserrettiin ilmoille jo ennen kesää. Tällä saralla me kokeilimme jotain uuttakin koko henkilöstölle suunnatun webinaarin muodossa, jonka vastaanotto oli suurimmalta osin mukavan positiivista. Webinaareille tulemme näkemään jatkoa myös tulevana vuonna samalla kun selkeytettyä Fimpec-brändiä tehdään tunnetuksi.

Vuosi 2021 on ollut meille liiketoiminnallisesti hyvä sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme suunnitellusti kasvun polulla: niin orgaanisesti kuin Focusplanin yrityskaupan myötä tullut kasvu näkyy liikevaihdossa ja henkilöstön määrässä. Samalla yhteistyö eri liiketoimintojemme välillä on tarkoituksenmukaisesti saatu vilkkaammaksi ja sitä myöten uudenlaista myyntiä toteutumaan.

Tänä vuonna myös uudet esihenkilöt ovat aloittaneet tehtävissään. Toivotan kaikille meillä uusiin haasteisiin tarttuneille menestystä ja kollegoille toiveen tukea uusiin tehtäviinsä kasvavia. Tulevana vuonna jatkamme henkilöstön kehitystä uusia esihenkilöitämme kouluttamalla ja kehityskeskustelujen myötä kannustan teitä kaikkia käyttämään tilaisuutta hyväksenne oman urapolun ja ammatillisen kehittymisen edistämiseksi fimpeciläisenä.

Muutoksia on nähty myös toimipaikkojemme tilanteessa: Turkuun saatiin kokonaan uutta toimistotilaa. Remonttia on heidän tilojensa lisäksi nähty tänä vuonna myös Kouvolassa ja Jyväskylässä. Haluankin osoittaa erityiset kiitokset näiden remonttien ja toimistomuuttojen aiheuttamien lisätöiden vuoksi venyneelle henkilöstöllemme. Erittäin hyvää työtä, kiitos!

Fimpec siis kasvaa ja samalla kasvun polulla jatkamme myös ensi vuonna. Tästä kiitos kuuluu myös asiakkaillemme, jotka luottamuksen kasvettua löytävät meidät aina uudelleen uusiin projekteihin vetäjiksi ja tekemään arvokasta suunnittelutyötä. Itsekin me vielä totuttelemme osittain uuden nimen käyttöön ja näin tekevät myös asiakkaamme. Kaiken teemme Fimpecin arvojen mukaisesti: näkemyksellisesti, suoraselkäisesti ja avoimesti toimien suuntaamme myös tulevaan vuoteen 2022.

Vielä lopuksi haluan suunnata yhteisen kiitoksen kovasta työstä ja tsemppaamisesta muutosten äärellä erityisesti Fimpecin koko henkilöstölle sekä asiakkaillemme ja kaikille sidosryhmillemme niin kotimaassa kuin maailmallakin.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Antti Lukka
Toimitusjohtaja
Fimpec Group Oy


Joululahjoitukset 2021

Tänä vuonna jaamme huolen lasten ja nuorten hyvinvoinnista ja jaksamisesta. Joululahjarahat suuntasimme kolmen hyväntekeväisyyden kautta tukemaan hiukan eri näkökulmista tämän haavoittuvan kohderyhmän terveyttä ja hyvinvointia.

MIELI Suomen Mielenterveys ry on maailman vanhin mielenterveysalan kansalaisjärjestö. Lapsena ja nuorena opitut mielenterveystaidot suojaavat mieltä läpi elämän sekä auttavat kohtaamaan vastoinkäymisiä ja kriisejä. Lisätietoja: https://mieli.fi/

Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastojen Tuki ry. eli Lastu ry perustettiin vuonna 1993 keväällä. Yhdistyksen tavoitteena on hankkia lahjoitusvaroin leikki-, harrastus- ja opiskeluvälineistöä sekä laitteistoa keskussairaalan lastenosastoille. Lisätietoja: https://www.lastu.net/

Hyvä Joulumieli -keräys ilahduttaa tänäkin vuonna vähävaraisia lapsiperheitä ruokalahjakorteilla. Keräykselle on suuri tarve, sillä koronakriisi on lisännyt perheiden taloudellisia vaikeuksia. Lisätietoja: https://hyvajoulumieli.fi/

Lue nämä seuraavaksi