Olemme mukana Hyvä joulumieli -keräyksessä

Olemme lahjoittaneet vuoden 2020 joululahjavarat Hyvä joulumieli -keräykseen. Näin haluamme tukea joulun viettoa niissäkin lapsiperheissä, joissa tilanne on vaikea esimerkiksi työttömyyden, sairauden, pienituloisuuden tai jonkun muun kriisin takia.

Tänäkin vuonna halusimme kantaa joulun lähestyessä yhteiskunnallisen vastuumme, tukea heikommassa asemassa olevia ja tuoda joulumieltä niihinkin koteihin, joissa joulun juhliminen ei olisi muuten mahdollista. Siksi olemme lahjoittaneet joululahjoihin varatun rahasumman edellisen vuoden tapaan Mannerheimin lastensuojeluliiton ja Suomen Punaisen ristin toteuttamaan Hyvä joulumieli -keräykseen.

Koemme, että tänä vuonna keräyksen tuotolle on entistä suurempi tarve, sillä koronapandemia on aiheuttanut irtisanomisia, lomautuksia ja vaikeuksia monille yrityksille, mikä on lisännyt puolestaan lapsiperheiden toimeentulovaikeuksia. Meille on tärkeää omalta osaltamme mahdollistaa myös niille perheille rauhallinen joulunaika, joilla ei olisi muuten taloudellisia mahdollistaa viettää joulua.

Keräyksellä hankitaan vähävaraisille lapsiperheille 50 euron arvoisia ruokalahjakortteja, joilla he voivat ostaa ruokaa joulupöytään. Tänä vuonna Hyvä joulumieli -ruokalahjakortti mahdollistaa joulun vieton 21 000 lapsiperheessä.

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Lue nämä seuraavaksi