Raimo Kaunismäki projekti­johtajaksi Fimpecille

DI Raimo Kaunismäki on nimitetty Fimpec PMO:hon projektijohtajaksi. Tehtävässään hän keskittyy suurten investointihankkeiden johtamiseen.

Fimpec vahvisti osaamistaan ja resurssejaan suurten investointihankkeiden läpiviennissä maaliskuun alussa, kun Raimo Kaunismäki aloitti projektijohtajana Fimpecissä. Kaunismäki on työskennellyt koko työuransa ajan projektijohdon eri tehtävissä erityisesti prosessiteollisuuden ja infraprojekteissa. Hänellä on vankka kokemus niin projektipäällikön, projektijohtajan kuin projektiosaston johtajan tehtävistä sekä Suomessa että ulkomailla. Kaunismäki on valmistunut vuonna 1992 diplomi-insinööriksi Aalto-yliopistosta erikoistumisaloina prosessitekniikka ja teollisuustalous.

Fimpecin palvelukseen Kaunismäki siirtyi Infinited Fiber Companystä projektijohtajan tehtävästä. Hän kertoo mahdollisuuden päästä toteuttamaan mielenkiintoisia ja haastavia projekteja houkutelleen häntä.

”Fimpec on hyvämaineinen ja kasvava yritys, joka tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Koen sen mahdollistavan myös oman osaamiseni hyödyntämisen monipuolisesti. Itsehän olen ollut projekteissa mukana niin tilaajan palveluksessa, insinööri-/konsulttitoimiston edustajana kuin laitetoimittajan palveluksessa, joten kokemusta niistä on kertynyt eri näkökulmista”, Kaunismäki kertoo.

”Olemme toimineet jo pitkään merkittävien teollisuusinvestointien projektinjohdollisissa tehtävissä ja on hienoa, että tarjoamamme mahdollisuudet kiinnostavat alamme johtavia ammattilaisia. Raimo vahvistaa organisaatiomme kyvykkyyttä erityisesti laajoissa ja vaativissa investointihankkeissa ja toivotan Raimon tervetulleeksi toteuttamaan onnistuneita projekteja yhdessä asiakkaidemme kanssa Fimpecin riveissä”, toteaa Fimpec PMO Oy:n toimitusjohtaja Mikko Turunen.

Lisätietoja

Mikko Turunen

toimitusjohtaja, Fimpec PMO Oy
johtaja, projektijohtopalvelut

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

mikko.turunen@fimpec.com

+358 040 844 7566

Lue nämä seuraavaksi