Toimitus­johtajan joulu­tervehdys

Fimpec kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan menestyksekkäästä kasvun vuodesta 2023!

Erityisesti teollisuuden ja energiasektorin asiakkaiden luottamus fimpeciläisiä kohtaan ovat kasvattaneet meidät yli 430 asiantuntijan yritykseksi, joka saavuttanee tänä vuonna 50 MEUR liikevaihdon. Kiitos luottamuksesta sekä ammattitaitoisesta yhteistyöstä!

Ulkoinen maailma on näyttänyt synkkyyttään korkotason hidastettua investointipäätöksiä, inflaation syötyä katteita ja yleisen epävarmuuden kalvaessa mieliä. Samaan aikaan tilaus- ja tarjouskantamme ovat ennätystasolla. On perusteita suhtautua tulevaan luottavaisesti. Olemme yhdessä kumppaneidemme kanssa asiakkaidemme tukena alkavanakin vuonna toteuttamassa vaativia hankkeita turvallisesti, kannattavasti, ja odotukset ylittäen.

Olemme vuoden aikana todistaneet projektinjohtopalveluidemme toimintamallin kilpailukykyiseksi uusillakin toimialoilla. Suunnittelupalveluidemme laatu on osoittautunut korkeaksi. Konsultointipalvelumme ratkoo energiamurroksen kysymyksiä vetytalouden toteutuessa vaiheittain. Kehittyvä toimintamme Ruotsissa, Virossa ja Etelä-Amerikassa luo uusia kasvumahdollisuuksia.

Fimpec on terävöittänyt strategiaansa. Kasvamme erityisesti teknologisen kehityksen ajaman puhtaan siirtymän hankkeiden mahdollistajana ollen asiakkaillemme paikallisesti läsnä. Näemme mahdollisuuksia energiasektorin muutosten, vetytalouden, muuttuvan biotuoteteollisuuden sekä kaivannaisten ja kriittisten mineraalien alueilla. Meillä ihmisillä on taipumus yliarvioida muutoksia lyhyellä aikavälillä mutta aliarvioida niiden vaikutuksia pidemmällä jaksolla.

Työ jatkuu, mutta nyt on aika rauhoittua joulun viettoon.

Hyvää joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta 2024!

Jukka Nieminen
toimitusjohtaja, Fimpec Group

Lue nämä seuraavaksi