Jakso 6: Suomesta voi tulla valtava energia­maa

Vieraana Myrsky Energia Oy:n perustaja ja hallituksen puheenjohtaja Tuomas Candelin-Palmqvist.

Suomella on valtavat mahdollisuudet kasvaa todelliseksi energiamaaksi, valtavaksi puhtaan energian, vedyn ja sen jatkojalosteiden tuottajaksi. Suomalaisen tuulivoiman pioneeri Tuomas Candelin-Palmqvist kertoo Kumppanit-podcastissa, mistä tämä johtuu ja mitä vaatii. Häntä säestää Fimpecin energiakonsultoinnin johtaja Jussi-Pekka Kuivala, jolla on 15 vuoden kokemus energiakonsultoinnista, erityisesti teknis-taloudellisista selvityksistä ja uuden liiketoiminnan kehittämisestä energia-alalla.

Kumppanit-podcastin kuudennessa jaksossa ajatellaan isosti, katsotaan rohkeasti tulevaisuuteen ja kerrotaan, miksi Suomen ja suomalaisten ei kannata olla liian nöyriä tai vaatimattomia, jos halutaan saada maksimaalinen hyöty irti vihreän siirtymän tarjoamista mahdollisuuksista.

Tuomaksen, Jussi-Pekan ja podcastia hostaavan Maiju Hirvikallion keskustelu aaltoilee muun muassa tuulivoimassa, vetytaloudessa ja Suomen tuulivoiman ja vetytalouden näkökulmasta mainiossa maantieteellisessä sijainnissa. Esiin nousee kuitenkin sekin, ettei kehitys tapahdu itsestään, vaan lupaavat näkymät voidaan vielä kampittaa. Tuomas painottaa useampaan otteeseen, että nyt ei saa ajatella liian pienesti tai epäröidä, kun ollaan tekemisissä maailman suurimman bisneksen kanssa. Sen sijaan tarvitaan uskallusta, tahtoa ja tekoja – silloin investointimiljardit kyllä löytävät Suomeen.

Oletko samaa mieltä keskustelijoiden kanssa? Kuuntele ja voit yllättyä!

Oho! Tämä upotus ei näy, koska olet kieltänyt markkinointievästeiden käytön. Nähdäksesi upotuksen, käy hyväksymässä markkinointievästeet.

Lue nämä seuraavaksi