Fimpec AB:n toimitusjohtaja Anders Hallgren jättää tehtävänsä

Fimpec AB:n nykyinen toimitusjohtaja Anders Hallgren on päättänyt jättää tehtävänsä. Fimpec kiittää Anders Hallgrenia hänen merkittävästä panoksestaan Ruotsin yhtiön kasvussa ja kehityksessä.

Anders Hallgrenin toimitusjohtajakaudella Fimpec AB on vahvistanut asemaansa Ruotsin markkinassa ja luonut vahvan pohjan tulevaisuuden kasvulle. Hänen johdollaan Fimpec on onnistunut kasvattamaan paikallista tunnettuutta markkinassa ja luonut tärkeitä strategisia asiakassuhteita. Fimpec AB on myös luonut kasvavan toimistoverkoston maahan.

Fimpec AB jatkaa toimintaansa Fimpecin kehitysjohtaja Frans Jokisen johdolla. Frans Jokinen on aiemmin tukenut Ruotsin kasvustrategiaa Fimpec AB:n hallituksen puheenjohtajan roolissa.

”Kiitämme Andersia erinomaisesta työstä ja vahvan perustan luomisesta Fimpecille Ruotsin energia- ja teollisuusmarkkinoilla. Nyt suuntaamme katseemme strategian toteuttamiseen ja jatkamme palveluidemme asiakaslähtöistä kehittämistä yhdessä Ruotsin osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme kanssa”, kertoo Jokinen.

Fimpec toivottaa Anders Hallgrenille menestystä tulevissa haasteissa!

Lisätietoja

Frans Jokinen

kaupallinen johtaja

FIMPEC GROUP

frans.jokinen@fimpec.com

+358 45 359 4828

Lue nämä seuraavaksi