Hannu Johto nimitetty johtavaksi prosessi­asiantun­tijaksi Batteries & Critical Minerals -yksikköön

Tekniikan tohtori Hannu Johto on nimitetty Fimpecin Batteries & Critical Minerals -liiketoimintayksikön johtavaksi prosessiasiantuntijaksi. Tehtävässään hän vastaa hankkeiden kehitystyöstä, prosessisuunnittelusta sekä myynnin tuesta yhtiön kasvustrategian mukaisesti.

Tammikuussa 2024 uudessa Batteries & Critical Minerals -liiketoimintayksikössä aloittanut Hannu Johto tuo Fimpeciin johtavana prosessiasiantuntijana monipuolista osaamista ja kokemusta akkuarvoketjun ja mineraalien prosesseista sekä niihin liittyvästä liiketoiminnasta. Hänen erikoisosaamiseensa kuuluu pyrometallurgia.

Johdolla on takanaan yli 10 vuoden kokemus kaivannaisteollisuuden alalta ja hän on toiminut asiantuntijana useissa laajoissa hankkeissa vastaten monipuolisista kehitystehtävistä kuten laadunkehityksestä, liiketoiminnan kehittämisestä, johtavasta prosessisuunnittelusta ja myynnistä. Aikaisemmin Johto on työskennellyt muun muassa Swecolla ja Metsolla.

Tehtävässään Fimpecin johtavana prosessiasiantuntijana hän vastaa liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä toimimalla yhteistyöhankkeissa projektipäällikkönä ja prosessisuunnittelijana. Työssään hän raportoi Batteries and Critical Minerals -yksikön liiketoimintajohtajalle Sami Strömille.

”Olen innoissani erityisesti Fimpecin kansainvälisistä hankkeista ja siitä, että pääsen hyödyntämään niissä omaa ydinosaamistani. Olen tietääkseni ensimmäinen pyrometallurgiaan erikoistunut asiantuntija Fimpecillä ja uskon, että osaamiseni tuo paljon lisäarvoa liiketoimintayksikölle”, Johto sanoo.

Batteries & Critical Minerals -yksikön liiketoimintajohtaja Sami Strömin mukaan Johdon laaja kokemus vahvistaa merkittävästi Fimpecin osaamisportfoliota ja tukee määrätietoista kasvustrategiaa.

”Johdon erikoisosaaminen täydentää yksikköämme mainiosti. Hänellä on pitkä kokemus kaivannaisteollisuuden alalta ja tämä erikoisosaaminen on olennainen tuki kasvustrategiamme tavoitteiden saavuttamiselle”, Ström kertoo.

Lisätietoja

Sami Ström

liiketoimintajohtaja

AKKUARVOKETJU JA KRIITTISET MINERAALIT

sami.strom@fimpec.com

+358 40 596 5029

Lue nämä seuraavaksi