Olli-Matti Airiola Fimpecin operatiiviseksi johtajaksi projektinjohtopalveluihin Kokkolaan

DI Olli-Matti Airiola on nimitetty Fimpec PMO:n Kokkolan alueen projektinjohtopalveluiden operatiiviseksi johtajaksi. Airiola vahvistaa Fimpeciä muun muassa vesilaitos-, infra- ja teollisten prosessien osaamisessa. Tehtävässään hän vastaa alueensa liiketoiminnan kasvattamisesta, myynnistä sekä rakennuttamisen johtamisen tehtävistä.

Fimpec PMO:n Kokkolan alueen projektinjohtopalveluiden operatiivisena johtajana 1.2.2024 aloittava Olli-Matti Airiola tuo Fimpeciin kattavan ja monipuolisen osaamisensa teollisuusalueiden konseptikehityksestä sekä rakentamis- ja infraprojektien läpiviennistä ja johtamisesta.

Airiola on aikaisemmin toiminut KIP Service Oy:n sekä Kokkolan Teollisuusvesi Oy:n toimitusjohtajana. KIP Servicen toimitusjohtajana Airiola vastasi Kokkolan suurteollisuusalueella erilaisten palvelu-, hyödyke- ja hinnoittelumallien luomisesta sekä niiden kehittämisestä ja johtamisesta.

Operatiivisen johtajan tehtävässään hän vastaa jatkossa teollisuus- ja energiasektorin rakennuttamisen sekä rakentamisen johtamisen tehtävistä sekä omalla toimialueellaan myynnistä sekä asiakassuhteiden johtamisesta. Kokkolan liiketoiminta-alueen kehittyessä Airiola toimii myös organisaation esihenkilönä ja kehittäjänä. Työssään hän raportoi Fimpec PMO:n toimitusjohtaja Mikko Turuselle.

”Minulla on vahvat verkostot moniin Suomen teollisuusalueisiin KIP:n lisäksi. Uskon, että laaja asiantuntijuuteni teollisuusalueiden kehittämisessä ja teollisten investointien projektijohtamisessa ovat hyödynnettävissä kasvavassa Fimpecissä. Kokkolan alueelle suunnitellut useat investointihankkeet tuovat tullessaan myös positiivisia tulevaisuudennäkymiä Fimpecille”, Airiola ennakoi.

Mikko Turusen mukaan Airiolan siirtyminen Fimpeciin vahvistaa merkittävästi yhtiön paikallista osaamista länsirannikolla ja on osa kasvustrategian määrätietoista toteuttamista.

”Airiolan osaaminen monipuolistaa Fimpecin palvelutarjontaa teollisuuspuistojen kehittämisessä sekä projektinjohto- ja hallinnointipalveluissa. Airiolan kokemuksella ja kattavilla verkostoilla meillä on mahdollisuus laajentaa toimintaamme Keski-Pohjanmaalle kasvustrategiamme mukaisesti”, Turunen kertoo.

Lisätietoja

Mikko Turunen

toimitusjohtaja, Fimpec PMO Oy
johtaja, projektijohtopalvelut

PROJEKTIJOHTOPALVELUT

mikko.turunen@fimpec.com

+358 040 844 7566

Lue nämä seuraavaksi