Fimpec-konsernin uudeksi talous­johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi on nimitetty Niko Mähönen

Fimpec-konsernin uutena talousjohtajana on aloittanut maaliskuussa 2022 Niko Mähönen. Hänen päätoimipisteensä on Helsingissä. Mähösellä on pitkä ja monipuolinen tausta talouden asiantuntija- ja johtotehtävistä. Hän ottaa innoissaan vastaan uudet haasteet kasvavassa asiantuntijaorganisaatiossa.

Fimpecin uutena talousjohtajana on aloittanut Niko Mähönen (rahoituksen KTM, BBA), jolla on kokemusta talouden asiantuntija- sekä johtotehtävistä noin 20 vuoden ajalta. Kokemusta on karttunut muun muassa Stora Enson, Honkarakenteen, ISS:n, Enedon, Enegian, ja Realmachineryn palveluksessa. Viimeiset noin 10 vuotta hän on työskennellyt eri pääomasijoittajien portfolioyhtiössä talousjohtajana.

”Portfolioyhtiöissä työskennellessäni olen osallistunut muun muassa talouden kehityshankkeisiin, yritysostoihin sekä exit-projekteihin”, Mähönen kertoo ja jatkaa: ”Olen pitänyt eniten asiantuntijaorganisaatiossa työskentelystä työurani aikana. Koen myös olevani vahvimmillani niissä yrityksissä, joissa konserni kasvaa niin orgaanisesti kuin yritysostojen kautta.”

Fimpecin toimitusjohtaja Antti Lukka iloitsee uudesta johtoryhmän jäsenestä: ”Nikon kokemus vastaavista organisaatioista ja kasvutarinoista tuo meille kehityskaaremme tässä kohtaa tarvittavaa osaamista. Olen erittäin tyytyväinen hänen löytymisestään vahvistamaan organisaatiotamme juuri nyt.”

”Fimpec on osaava asiantuntijaorganisaatio, jonka menestys pohjautuu myös osaavaan ja hyvinvoivaan henkilöstöön. On hienoa päästä osaksi tätä ryhmää,” Mähönen kuvailee tuntemuksiaan.

Lue nämä seuraavaksi